Ana sayfa Dizi Haberleri Perşembe rekabetine dayanamayan Kanal D dizisi final yaptı, Star TV’nin yeni dizisi de final sırasına kaydoldu!

Perşembe rekabetine dayanamayan Kanal D dizisi final yaptı, Star TV’nin yeni dizisi de final sırasına kaydoldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting elde etme konusunda en zorlu günlerden birisi olarak biliniyor. Geçen sezon perşembe gününe konulan tüm diziler Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor tarafından adeta yutulmuştu. Bu sezon ise Mucize Doktor dizisinde yaşanan ciddi geri çekilme farklı yapımların da öne çıkması için iyi bir fırsat oldu.

Show TV, bu fırsatı Alev Alev ile değerlendirdi ve iyi reytingler alan yapım Perşembe günü tutunmayı başaran bir yapım olarak göz doldurdu. Ancak diğer kanalların da perşembe rekabetinde yer alma çabaları bir türlü sonuç vermedi.

Kanal D, Yeni Hayat gibi çok iddialı bir dizisini perşembe rekabetine getirdi ama yapım sadece 9 bölüm sürebildi. Kanal D, Babam Çok Değişti dizisiyle bir kez daha atak yapmak istedi ama dün akşam dizi 8.bölümü itibari ile final yaparak bitti.

Perşembe rekabetine dayanamayan Kanal D dizisi final yaptı, Star TV'nin yeni dizisi de final sırasına kaydoldu! 8

Star TV ise Sol Yanım isimli dizi ile Perşembe rekabetinde yer almaya kalktı ve kısmen başarılı olmuştu. 4’e yaklaşan reytingler elde eden Sol Yanım, biraz daha sabır gösterilse belki de tutunmayı başarabilirdi. Ancak geçen hafta Star TV karar alarak Akrep dizisini perşembe gününe getirdi. Dün akşam da Akrep’in 2’li oranlar elde ettiğini ve final sırasına giren bir yapım olarak ortaya çıktığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Perşembe rekabetine dayanamayan Kanal D dizisi final yaptı, Star TV'nin yeni dizisi de final sırasına kaydoldu! 9

Perşembe rekabeti çok sert geçiyor. Kanalların bu rekabette pay kapabilmesi için sabırlı olması şart. Ancak Kanal D, Yeni Hayat’a sabır göstermedi. Star TV’de aynı hatayı Sol Yanım’a perşembe günleri sabır göstermeyerek yaptı. Şimdi de Akrep’i deniyor ama, ilk sonuçlar çok kötü geldi.

Bir Zamanlar Çukurova hala perşembenin zirvesindeki yapım. Mucize Doktor onu ikinci sırada izliyor. Alev Alev son bölümüyle biraz düşüş yaşasa da yine de ayakta kalmayı başarıyor.

Perşembe günleri başka dizilere ise şimdilik pek de yer olmadığını söylemek yanlış olmayacaktır.