Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinin reytingleri alarm zilleri çalmaya başladı!

Alev Alev dizisinin reytingleri alarm zilleri çalmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Alev Alev, Show TV ekranında yayınlanan ve başarılı performansı ile göz dolduran yapımlardan birisi… Dizinin 12. bölümü dün akşam ekrandaki yerini aldı. Ancak reyting sonuçları AB grubundaki ciddi düşüşü ve ABC1’deki gerilemeyi de dikkate alır isek, dizi total grubundaki güçlü izleyici desteği ile ayakta kalıyor.

AB’de 3’lü seviyelere kadar gerileyen dizide hikaye hem ilginç hem de duygusal bir boyut almaya devam ediyor. Ömer ve Rüya karakterlerinin aşkının yavaş yavaş gelişmesi ve eğlenceli sahneleri beraberinde getirmesi izleyicilerin keyfini yerine getiriyor.

Cihangir Ceyhan’ın Ömer karakteri ile yer aldığı yapımın 12. bölümdeki şarkı söylediği anlar da izleyicileri bir hayli neşelendirdi. “Neredesin sen” isimli türküyü sahnede seslendiren Ömer, Rüya’nın bir kez daha kalbini çaldı.

Cihangir Ceyhan da sesiyle hayranlarını mutlu etti ama sürpriz sahnelerin de yer almasına rağmen 12. bölüm AB ve ABC1 gruplarında izleyici kayıplarının daha çok belirgin olduğu bir bölüm olarak kayıtlara geçti.

Demet Evgar ve Berkay Ateş’in canlandırdığı Cemre ve Ozan karakterlerinin de beğeni topladığı Alev Alev dizisi, bu sezonun farklı ve etkili yapımlarından birisi ama son gelen reytingler alarm zillerinin de çalmasına neden oldu.

Tüm kategorilerde günü 8. sırada tamamlayan Alev Alev’in önümüzdeki hafta nasıl sonuçlar elde edeceği merakla bekleniyor. İşte Alev Alev’de Cihangir Ceyhan’ın hayranlarını mest eden şarkı söylediği anlar.