Ana sayfa Sosyal Medya Yağmur Atacan’ın eşi Pınar Altuğ’un bikinili fotoğrafına yorumu çok konuşulur!..

Yağmur Atacan’ın eşi Pınar Altuğ’un bikinili fotoğrafına yorumu çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 yılından itibaren sürdürdükleri mutlu evlilikleriyle sık sık magazin basınının gündeminde yer alan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, Yağmur Atacan’ın sosyal medya üzerinden eşine yaptığı iltifatla gündeme geldi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü çiftten Yağmur Atacan, yakın zaman önce instagram hesabı açtı. Sık sık eşiyle eğlenceli paylaşımlarda bulunan Atacan, sağlıklı ve fit görüntüsüyle zaman zaman haber olan eşi Pınar Altuğ’un  geçtiğimiz günlerde gazetelerde yayınlanan bikinili görüntülerine öyle bir yorum yaptı ki sosyal medyaya damga vurdu.

Aralarında 9 yaş fark olan ünlü çiftten Pınar Altuğ’un bikinili görüntüleri kullanılarak, ‘fiziğiyle yıllara meydan okuyor’ şeklinde haber yapıldı. Gazete küpürünü instagram hesabından yayınlayan Yağmur Atacan da, “Her sene ‘yıllara meydan okuyor.’ Hangi yıllar len bu yıllar, daha fazla direnemiyorum ben yaşlanacağım” ifadelerini kullandı.

Yağmur Atacan'ın eşi Pınar Altuğ'un bikinili fotoğrafına yorumu çok konuşulur!.. 8

Yağmur Atacan’ın eşine övgü dolu sözleri ikilinin hayranlarını mest etti. Su adında bir kız çocukları  olan çift yaz aylarının büyük kısmını ailece teknelerinde geçiriyorlar.

Yağmur Atacan'ın eşi Pınar Altuğ'un bikinili fotoğrafına yorumu çok konuşulur!.. 9

Unutulmaz Türk dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın isimli dizide canlandırdığı  ‘Meltem’ karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu Pınar Altuğ dizilere ara verdi.

Uzun süredir bir projede yer almayan oyuncu sosyal medya sayfasından hayranlarıyla iletişim kuruyor. Son zamanlarda yogaya merak saran oyuncu yoga paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.