Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti evlilik yıl dönümlerini bakın nasıl kutladılar!..

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti evlilik yıl dönümlerini bakın nasıl kutladılar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti evlendikleri günden itibaren yaş farkı yüzünden eleştirilere maruz kalsa da uzun yıllardır mutlu birliktelikleriyle magazin basınının gündeminde yer alıyorlar.

Ünlü çift evliliklerinde 15 yılı geride bıraktı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan oyuncu Pınar Altuğ evlilik yıldönümlerini yaptığı paylaşımla kutladı.

Eşiyle pozunu instagram hesabından yayınlayan Pınar Altuğ paylaşımına;  “Bana ‘Karım olur musun?’ diye soralı 15 yıl oldu, iyi ki be kocam. Sonsuza kadar” notunu düştü.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti evlilik yıl dönümlerini bakın nasıl kutladılar!.. 8

Aynı fotoğraf karesini Yağmur Atacan da kendi sosyal medya hesabında paylaşarak; “Şimdilik sadece 15 yıl oldu EVET sorusunu soralı aşkım” yazdı.

Geçtiğimiz günlerde eşinin bikinili fotoğrafını paylaşarak Pınar Altuğ’un yıllara meydan okuduğunu yazan Yağmur Atacan aynı zamanda sosyal medyada evlilik yıl dönümlerine kadeh kaldırarak,  “İyi ki dedik hep. Bize kaldırıyorum bu kadehi. Nice yıllarımız olsun” dedi

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti evlilik yıl dönümlerini bakın nasıl kutladılar!.. 9

Çiftin paylaşımlarına hayranları, ‘Maşallah size’ şeklinde pek çok yorumda bulunurken, Emine Ün, Zeynep Kırşan, Emre Karayel ve Semiha Yankı’nın da aralarında bulunduğu ünlü isimler de ‘Nazar değmesin!’ şeklinde yorumlarda bulundular.