Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz durmaya çalışıyor, Alina Boz hayalinin peşinde koşuyor!

Pınar Deniz durmaya çalışıyor, Alina Boz hayalinin peşinde koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix platformunda Aşk 101 dizisinin ilk sezonu 24 Nisan Cuma günü izleyicilerle buluşacak. 8 bölümden oluşan yapım heyecanla ekleniyor. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Selahattin Paşalı, Boran Kuzum, İpek Yazıcı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncuları yaptıkları açıklamalarla Aşk 101 için önemli yönlendirmelerde bulundu.

Based İstanbul dergi ekibi tarafından hazırlanan videoyu hem Alina Boz hem de Pınar Deniz, instagram hesaplarından yayınladı. Pınar Deniz de videoyu instagram hesabından paylaştı ve “Bütün ekibe çok sevgi. Müthişsiniz” diye teşekkür etti.

Videoda oyuncularla yapılan özel çekimlerden görüntüler bulunuyor. Farklı mesajlar veren oyuncuların dikkat çektikleri konu başlıkları şöyle:

İpek Filiz Yazıcı: Ben ufak şeylerle mutlu olan insanlardanım.

Kubilay Aka: Ben genellikle gerçekçi ve planlı hayaller kurarım. Hayalim varsa buna ulaşmak için planım her zaman olur.

Mert Yazıcıoğlu: Ateşin bulunmasından başlayıp bugünkü konuma gelmemizin sebebi insanoğlunun hayal kurmasıdır.

Pınar Deniz: Durmayı öğrenmeye çalışıyorum.Hayallere inanın.

Alina Boz:Zaten hayatımın her anında hayal gücüm birden bire devreye giriyor.Sonra bir bakmışım ki, o hayal ettiğim şeyin peşinden bir takım fikirlerle birlikte koşmaya başlıyorum. Aslında benim hayatı kabul ediş tarzım bu diye kabul edebiliriz.

 

Pınar Deniz durmaya çalışıyor, Alina Boz hayalinin peşinde koşuyor! 7