Ana sayfa Dizi Haberleri Babil’in Hakan’ı, Aşk 101’in Osman’ı Selahattin Paşalı’nın büyük kaygısı!

Babil’in Hakan’ı, Aşk 101’in Osman’ı Selahattin Paşalı’nın büyük kaygısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son dönemin etkili genç isimlerinden birisi de Selahattin Paşalı.. Ünlü oyuncu en son Babil dizisinde Hakan karakteri ile güçlü bir performans sergiledi. Psikopat ve ne yapacağı belli olmaz bir karakteri hakkıyla canlandıran Selahattin Paşalı, ayrıca Aşk 101 dizisinde Osman olarak da Netflix’te izleyicilerle buluşuyor.

Based İstanbul dergisinin Aşk 101 dizisiyle ilgili oyuncularla yaptığı sohbette Selahattin Paşalı’nın sözleri dikkat çekici. Hazırlanan videoda kendi jenerasyonunun en büyük korkusunun gelecek kaygısı olduğunu anlatan Selahattin Paşalı, bir bilinmezliğin içinde süzülmekten bahsetti.

Jenerasyonunun gençlerinin duygu dünyasını aktaran ifadelerde bulunan Paşalı’nın sözleri oldukça anlamlı. Selahattin Paşalı, şöyle diyor:

Selahattin Paşalı: “Bir bilinmezliğin içinde süzülüyorum ve bu besleyici bir şey.Bilinmezlik durumunun beraberinde getirdiği o gizem, aslında hayatı daha yaşanır kılıyor diye düşünüyorum. İçinde umut da barındırıyor aynı zamanda ölüm de barındırıyor. Zaten ölümün olduğu bir yerde hayatın beni nereye götürdüğü ne kadar önemli, açıkçcası onu da bilmiyorum. Benim jenerasyonumun en temel ruh sağlığı problemi gelecek kaygısı. Hayatın beni nereye götürdüğünü düşündüğümde, hayatı anlamaya çalıştığımda ya da kontrol etmeye çalıştığımda işte o kaygı içimi kemiriyor.”

Paşalı, Aşk 101 dizisi için hazırlanan videoyu instagram hesabından da paylaştı ve büyük beğeni aldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Selahattin Paşalı (@selahattinpasali)’in paylaştığı bir gönderi ()