Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Hande Erçel’i bile geçti ve listenin ilk sırasında yerini aldı!

Pınar Deniz, Hande Erçel’i bile geçti ve listenin ilk sırasında yerini aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Yargı dizisinde oynadığı Ceylin karakteri, Pınar Deniz’in kariyerinde yeni bir çıkış yakalamasını da sağladı adeta! Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde iki sezon partneri olan ve birbirlerine ekran uyumu açısından çok yakıştırılan Kaan Urgancıoğlu ilebaşrolde yer aldığı Yargı dizisiyle sezon boyunca gündemden düşmedi oyuncu.

Vatanım Sensin dizisinde dikkatleri çektikten sonra kariyerinde yeni bir yol çizmeye başlamıştı oyuncu. Aslında 2014 yılında Sil Baştan dizisi ile başladığı oyunculuk kariyerine Beyaz Yalan, Güne Bakan dizileriyle devam etmiş ve Kardeşim Benim 2 filminde rol almıştı. Ancak Vatanım Sensin dizisinde oynadığı Yıldız rolü ile daha çok tanındı ve yapımcıların da dikkatini daha çok çekti.

Ardından Bir Deli Rüzgar dizisinde başrolde yer aldı ama dizi reytinge kurban gitti ve erken final yaptı. İnsanlar İkiye Ayrılık isimli BluTV dizisinde Burcu Biricik ile başrolde oynadı, Menajerimi Ara’da konuk oyuncu oldu, Kırmızı Oda da Nazlı karakteri ile bir kaç bölüm yer aldı ve izleyiciyi yine kendisine hayran bıraktı.

Pınar Deniz, Hande Erçel'i bile geçti ve listenin ilk sırasında yerini aldı! 9

Netflix abonelerinin Aşk 101 dizisindeki rolüyle de çok beğendiği Pınar Deniz, ekrana hızlı bir dönüş yaparak Yargı’daki Avukat Ceylin karakteri ile gönülleri çelmeyi başardı ve sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Oyuncu, ünlü markaların da markajına girdi ve kimi markaların reklamlarında rol almaya başladı. Moda dergilerinde kapak kızı olan Pınar Deniz, ayrıca Türkiye pazarına yeni giriş yapan Disney Plus’ın da marka elçisi olarak Avcı dizisinde oynamaya başladı.

Sezon boyunca hızlı bir yükseliş yaşayan Pınar Deniz, bu yükselişi ile birlikte çeşitli ödüller de aldı. Son olarak Pınar Deniz ile ilgili yaşanan bir gelişme ise adeta 2022 yılının en popüler oyuncusu olmasını da tescilledi!

Pınar Deniz, Hande Erçel'i bile geçti ve listenin ilk sırasında yerini aldı! 10

Pınar Deniz, son dönemin en popüler oyuncularından birisi olarak sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada adını ön plana çıkardı! IMDB’nin her hafta düzenli olarak yayınladığı IMDB Starmetre’nin yeni verileriyle, sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Hande Erçel’i bile geçmeyi başardı!

Pınar Deniz, tüm dünyada 11 milyonu aşkın isim arasında 1709. oldu ve Türk oyuncularda ise zirveye yerleşti.
IMDb listelerinin zirvesinden inmeyen iki Türk oyuncu Hande Erçel ve Can Yaman’ı da geçti. Ancak bu iki ismin hiçbir projeleri olmadığı halde listede yer almaları da ayrı bir başarı…

Pınar Deniz, Hande Erçel'i bile geçti ve listenin ilk sırasında yerini aldı! 11

IMDb’nin yükselen yıldızı Pınar Deniz, popülerliği ile birlikte dünyaca ünlü markaların da gözdesi haline geldi. Oyuncu son olarak ünlü kozmetik ve  güzellik markası L’Oréal Paris’in yeni güzellik elçisi oldu ve marka ile yılın çok ses getirecek iş birliklerinden birine imza attı. Sosyal medyadan bu gelişmeyi hayranlarıyla da paylaşan Pınar Deniz, “Heyecandan içim içime sığmıyor. Güzellik elçisi olduğum L’Oréal  Paris ailesine hoş geldim diyebiliriz” açıklamasını yaptı.