Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin’den sonra şaşırtıcı bir rolde!

Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin’den sonra şaşırtıcı bir rolde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Haziran ayında bir çok ülke ile birlikte Türkiye’de de yayın hayatına başlayan Disney Plus, ünlü oyuncularla anlaşmalar yapmıştı. Platformun ilk dizisi Kaçış dikkat çekerken ardından Dünyayla Benim Aramda dizisi gelmişti. Disney Plus için yaz aylarında çekilen ve merakla beklenen dizilerden birisi de Aktris…

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu olan Disney+ Türkiye’deki orijinal yerli projeleri içinde Aktris de merakla beklenen bir yapım. Geçtiğimiz yaz çekimleri yapılan dizide Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu başrolde oynuyorlar.

Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin'den sonra şaşırtıcı bir rolde! 14

Kanal D’deki Yargı dizisinde bir avukat rolüyle ekranlara gelen Pınar Deniz, bu kez gündüzleri ışıltılı hayatıyla ön planda olan, geceleri ise seri katil olarak hayatına devam eden bir kadına hayat veriyor.

Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin'den sonra şaşırtıcı bir rolde! 15

Uraz Kaygılaroğlu ise seri katilin peşine düşen polis rolünde. Dizide ayrıca Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek, ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler rol alıyor.

Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin'den sonra şaşırtıcı bir rolde! 16

Aktris dizisinin, uzun zamandır yayın tarihi merakla bekleniyordu. Disney Plus’tan kısa bir süre önce dizinin yayınına çok az kaldığını gösteren bir paylaşım yapıldı. “Olduğunu sandıkları kişi olmadığını en iyi sen biliyorsun” sözüyle diziye atıfta bulunularak Aktris’in yakında Disney +’ta olacağı bilgisi verildi.

Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin'den sonra şaşırtıcı bir rolde! 17

Paylaşıma ateş emojisi ile yanıt veren ve beğeni yapan ilk kişilerden birisi de Pınar Deniz oldu. Oyuncu, instagram sayfasından da bu paylaşımı yayınladı.

Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin'den sonra şaşırtıcı bir rolde! 18

Dikkat çeken bir hikayesi bulunan Artist’i önümüzdeki günlerde çokça konuşacağımız, dizinin konusundan da anlaşılmakta! Suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran orijinal dizinin yapımcılığını BKM üstleniyor. Yönetmenliğini Soner Caner’in yaptığı dizisin senaryosunu ise Hakan Bonomo kaleme aldı.

Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin'den sonra şaşırtıcı bir rolde! 19

Pınar Deniz’in de projenin yayınını izleyici kadar heyecanla beklediği, yaptığı paylaşımdan anlaşılıyor! Oyuncu “Yes” diyerek yaptığı instagram paylaşımında, müjdeli haberi veriyor takipçilerine…

Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin'den sonra şaşırtıcı bir rolde! 20 Pınar Deniz için yeni bir dönem başlıyor! Ceylin'den sonra şaşırtıcı bir rolde! 21