Ana sayfa Kadın Haberleri Pınar Deniz kedi makyajı yaptı! Esra Bilgiç kapak güzelliği oldu!

Pınar Deniz kedi makyajı yaptı! Esra Bilgiç kapak güzelliği oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. Aşk 101 dizisi ile uzun süredir gündemden düşmeyen Pınar Deniz, en son Menajerimi Ara isimli yapıma konuk oldu. Oyuncu, hem performansı ile hem de güzelliği ile hayranlarını yine etkilemeyi başardı.

Pınar Deniz, instagram hesabından da dizinin hazırlıkları sırasında çekilen fotoğrafını yayınladı. Oyuncu, “Kedi makyajım ve ben. Menajerimi Ara’ya konuk olduk” diyerek paylaşımda bulundu. Diziyi beğendiğini de ifade eden oyuncu, “Aşırı tatlı ekip ben olmasam da izleyin zaten” diyerek meslektaşlarını onore etti. İşte Pınar Deniz’in dikkat çeken kedi makyajı!

Pınar Deniz kedi makyajı yaptı! Esra Bilgiç kapak güzelliği oldu! 9

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç ise, Diriliş Ertuğrul dizisindeki başarılı çıkışının ardından Ramo dizisindeki Sibel karakteri ile ekranda yer almaya devam ediyor.

Dergilerin de gözde isimlerinden olan Esra Bilgiç, Re Touch Mag dergisinin Kasım sayısına özel pozlar verdi. Derginin kapak güzeli de olan oyuncu, kapak görselini de instagram hesabından yayınladı. Kapakta oyuncu için, “sade, duru ve gizemli” ifadeleri kullanıldı.

Pınar Deniz kedi makyajı yaptı! Esra Bilgiç kapak güzelliği oldu! 10

Yakında anne olmaya hazırlanan Ceyda Ateş ise düşünceli bir fotoğrafını instagram hesabından yayınladı. Bir kız bebek annesi olmaya hazırlanan Ateş’e takipçilerinden hoş yorumlar yapıldı.

Pınar Deniz kedi makyajı yaptı! Esra Bilgiç kapak güzelliği oldu! 11