Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz keyifli, Buğra Gülsoy çok ciddi, Çağlar Ertuğrul esprili!

Alp Navruz keyifli, Buğra Gülsoy çok ciddi, Çağlar Ertuğrul esprili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İki ünlü oyuncu ve ikisi de önemli rollerde yer alıyor. Zümrüdüanka dizisinde oynayan Alp Navruz ile, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başrol oyuncusu Buğra Gülsoy’un paylaşımları dikkatleri çekti. Çağlar Ertuğrul ise esprili paylaşımı ile herkesi gülümsetti.

Zümrüdüanka’nın Serhat Demirkan’ı olarak gönüllere giren Alp Navruz, Kapadokya’da yoğun bir çekim trafiği yaşıyor. Ünlü oyuncu, vakit bulduğu zamanlarda ise bölgede bulunan binicilik okulunda at binerek rahatlamaya çalışıyor. Alp Navruz, instagram hesabından at bindiği anlardan bir fotoğrafı yayınladı. Oyuncunun sevgi dolu ve huzurlu olduğu da her halinden belli oluyordu.

Alp Navruz keyifli, Buğra Gülsoy çok ciddi, Çağlar Ertuğrul esprili! 9

Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide Sultan Melikşah karakterine hayat vermekte olan Buğra Gülsoy ise işini büyük bir ciddiyetle yaptığını paylaşımlarında bile gösteriyor.

Dövüş sahneleri için eğitim aldığı sırada çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Buğra Gülsoy, role kendisini ne kadar kaptırdığını ve içselleştirdiğini de anlatıyordu.

Alp Navruz keyifli, Buğra Gülsoy çok ciddi, Çağlar Ertuğrul esprili! 10

En son Afili Aşk dizisinde izlediğimiz Çağlar Ertuğrul ise yaptığı paylaşım ile hayranlarını bir hayli gülümsetti.

Üzerindeki deri ceketiyle şıklığını tamamlayan Çağlar Ertuğrul, “Yeni albümüm tüm seçkin benzin istasyonlarında” esprisiyle de şarkıcılara gönderme yaptı.

Alp Navruz keyifli, Buğra Gülsoy çok ciddi, Çağlar Ertuğrul esprili! 11