Ana sayfa Sosyal Medya O sahneyi çekerken gülmekten bayıldılar! İşte Ahsen Eroğlu itirafı!

O sahneyi çekerken gülmekten bayıldılar! İşte Ahsen Eroğlu itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Menajerimi Ara dizisi 12. bölümü ile dün akşam yayınlandı ve reytinglerde de AB grubunun en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Gün değişikliği sayesinde iyi çıkış yapan dizi, konuk olan ünlü isimlerle de farkını ortaya koyuyor.

Menajerimi Ara dizisinin 13. yeni bölümüne ise İrem Derici konuk olacak. Aslında ünlü şarkıcı daha önce de konuk olarak dizide yer almıştı. Bu ikinci gelişi ve çok komik bir sahnede izleyicileri güldürecek. Yıllar önce Hande Ataizi’nin basından kaçmak için tuvalet penceresine sıkışmasını anımsatan bir kurgu ile İrem Derici kahkaha attıracak.

İşte yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Ahsen Eroğlu ve İrem Derici’nin çekimler sırasında çok eğlendiği de ortaya çıktı. Eroğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “İrem Derici çekerken gülmekten bayılmadıysak daha da bir şey olmaz herhalde.”

İşte bu sözler sahnenin çekimlerinin ne kadar eğlenceli geçtiğini anlatmaya yetti. İrem Derici’nin “Yüce rabbim resmen tarih tekerrürden ibaret” sözleri ise Hande Ataizi olayına gönderme olarak bu sahnenin çekildiğini de anlatıyordu.

İşte Ahsen Eroğlu’nun paylaşımı ve o eğlenceli sahnenin yer aldığı Menajerimi Ara dizisinin 15 Kasım Pazar günü yayınlanacak 13. bölümünden ilk fragman:

@iremderici çekerken gülmekten bayılmadıysak daha da bir şey olmaz herhalde ????
@menajerimiaradizi @ayyapim @startv