Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz kız kardeşinin doğum gününü böyle kutladı!

Pınar Deniz kız kardeşinin doğum gününü böyle kutladı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın ‘Ceylin’i olarak ekranlarda her hafta fırtınalar estiren oyuncu Pınar Deniz, kız kardeşi Hatice Deniz’in doğum gününde sosyal medyada bir paylaşımda bulundu.

Instagram hesabında kız kardeşi ile birlikte yer aldığı bir fotoğraf karesini yayınlayan oyuncu paylaşımına; “Bu kız benim en sevdiğim. Nasıl gururlanıyorum ablası olduğum için bir bilseniz. Hala büyüdüğüne inanamıyorum. iyi ki doğmuş iyi ki” yazıp kalp emojisi koydu.

Pınar Deniz kız kardeşinin doğum gününü böyle kutladı! 8

Yargı dizisinde ‘Avukat Ceylin’ karakteri ile sergilediği performansla övgüler alan oyuncunun Huri adında bir kız kardeşi daha var.  Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen oyuncu iki yaşından sonra ailesi ile birlikte İstanbul’a geldi. Pınar Deniz zaman zaman kardeşleriyle pozlarını sosyal medyada yayınlıyor.

Pınar Deniz kız kardeşinin doğum gününü böyle kutladı! 9

Oyuncunun son sosyal medya paylaşımı ise hayranlarını endişelendirdi. Kolunda serumla fotoğrafını paylaşan Pınar Deniz, Aralık ayını hasta geçirdiğini ifade etti. Merak edenler için iyi olduğunu söyleyen oyuncu paylaşımına, “Setten sete koşmaktan bazen yorgun düşsem de işimi çok seviyorum” yazdı.