Ana sayfa Dizi Haberleri 23 Aralık Cuma reytinglerinde Yalı Çapkını dizisi yine rekor kırarken, Barbaros Hayreddin dizisi kötü başladı!

23 Aralık Cuma reytinglerinde Yalı Çapkını dizisi yine rekor kırarken, Barbaros Hayreddin dizisi kötü başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Aralık Cuma akşamı yayınlanan diziler arasında Yalı Çapkını açık ara birinciliğini sürdürdü. 14’lı reytingler ile bir kez daha sezonun rekorunu kıran Yalı Çapkını 14. bölümüyle de Star TV’ye tüm izleyici gruplarında birincilik getirdi. Tüm gruplarda çift haneli reytingler izleyici ilgisinin artarak devam ettiğini gösterdi.

Kızılcık Şerbeti dizisi ise 9. bölümü ile ekranda yer aldı ve Show TV’ye AB grubunda ikincilik getirdi. Tüm kişilerde yedinci ve ABC1’de de altıncı olan dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde ilerliyor ve başarılı bir iş olarak öne çıkıyor.

Barbaros Hayreddin dizisiyle Cuma akşamları büyük hedefler koyan TRT1 ise, büyük hüsran yaşadı. Tolgahan Sayışman’ın başrolündeki dizi geçen sezon yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yenilenmiş versiyonuydu. Geçen sezon da istenilen başarı sağlanamamış ve dizi baştan aşağıya değiştirilerek ekrana sürüldü.

Ancak bu sefer de amaçlanan hedeflere ulaşılamadı. Dizinin ilk bölüm reytingleri tüm kategorilerde ortalamanın altında gerçekleşti ve bu kötü bir görüntü oluşturdu. AB grubunda sekizinci olabilen Barbaros Hayreddin dizisi, tüm kişiler kategorisinde on üçüncülük ve ABC1’de de on ikincilik elde edebildi.

İyilik dizisi Fox TV ekranında 24. bölümü ile yayınlandı ve tüm kişilerde dokuzunculuk, AB’de on ikincilik ve ABC1’de de on birincilik geldi.

atv’nin Yalnız Kurt dizisi finalden önceki bölümü ile ekrandaydı. 31. bölüm reytinglerde tüm kişilerde on birincilik, AB grubunda yirmi birincilik ve ABC1’de de on dokuzunculuk elde etti.