Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk ve pek çok ünlü isim, bu kez depremzede çocuklar adına harekete geçtiler…

Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk ve pek çok ünlü isim, bu kez depremzede çocuklar adına harekete geçtiler…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki ayrı deprem ve sonrasında 10 ilimizde yaşanan afetle birlikte yaralar da sarılmaya çalışılıyor. Yurdun her yerinden vatandaşların maddi-manevi destekleriyle depremzedelere yardımlar ulaştırılmaya çalışılıyor.

Depremin ilk dakikalarından başlayarak pek çok vatandaş gibi ünlü isimler de yardım ve destek çalışmalarında yer almaktalar. Kimileri sahaya inerek giden kıyafetleri, çeşitli ihtiyaçları koliliyor, kimileri sosyal medyadan çok önemli mesajları, çağrıları, deprem bölgesinden gelen acil durumları aktarıyorlar.

Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk ve pek çok ünlü isim, bu kez depremzede çocuklar adına harekete geçtiler... 10

Elini taşın altına koymakta çekinmeyen sanat camiasının ünlü isimleri, maddi yardımlarını da esirgemeden canla başla çalışıyorlar. Kimi zaman Afad’ın, kimi zaman AHBAP’ın ya da çeşitli belediyeler, kuruluşların kampanyalarına destek veriyor, sahada tırlara yüklenecek eşyaları koliliyor, BabalaTv, İhtiyaç Haritası gibi organizasyonların koordinasyon merkezlerinde bilfiil yer alarak hem kurum, kuruluşlardan destek sağlamaya çalışıyor hem de ihtiyaç listeleri yayınlayarak binlerce, milyonlarca takipçili sosyal medya hesaplarından sürekli paylaşımlar yapıyorlar.

Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk ve pek çok ünlü isim, bu kez depremzede çocuklar adına harekete geçtiler... 11

Aralarında dizi ve sinema filmlerinin, tiyatro sahnelerinin bilinen isimlerinin yer aldığı oyuncular, setlerin durdurularak karavan, jeneratör, ışık gibi, deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerin gönderilmesi için ayrıca öncülük de yapmışlardı. Pek çok yapımcının da olumlu yanıt vermesiyle dizi setlerinde çalışmalar durdurulmuş ve aralarında Ay Yapım, Med Yapım, Tims&B gibi, ekranda izlediğimiz pek çok sevilen dizinin yapımcıları, deprem bölgesine hem dizi ekiplerini hem de ekipmanlarını gönderdiler.

Sosyal medya hesaplarından takipçilerine depremin yaralarını sarmak için hala çağrılarda bulunuyor pek çok oyuncu. Bu isimler arasında yer alan Pınar Deniz, Melisa Sözen, Melis Sezen, Fatih Artman, Didem Balçın Aydın, Metin Akdülger, Burcu Özberk, Sinem Ünsal, Özge Özacar ve Cansu Akın gibi pek çok isim, ihtiyaç haritası ile birlikte, deprem bölgesinde gerekli olan malzemeleri gün gün aktarıyorlar.

Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk ve pek çok ünlü isim, bu kez depremzede çocuklar adına harekete geçtiler... 12

Son olarak Pınar Deniz ile birlikte diğer oyuncular, depremzede çocuklar için ayrıca bir istekte bulundu yardımseverlerden.

Oyuncak firmalarına seslenen oyuncular, psikologlardan gelen mesaj sonrasında, depremzede çocukların, travma ve stres bozukluğu ile başa çıkmaları için sarılma, dokunma ihtiyaçlarını karşılayacak, özellikle peluş oyuncaklara ihtiyaç duyduğu bilgisiyle bir paylaşım yaptılar.

Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk ve pek çok ünlü isim, bu kez depremzede çocuklar adına harekete geçtiler... 13

Türkiye’nin önde gelen oyuncak firmalarının etiketlendiği mesajlarda ayrıca çocuklar için boya kalemleri, resim defteri ve oyun hamuru isteği de belirtilmekte. İstanbul Das Das ve İhtiyaç Haritası tarafından belirlenen bu ihtiyaçlarla ilgili, firmalara çağrıda bulunulmakta.