Ana sayfa Sosyal Medya Günlerdir depremzedeler için yardım çalışmalarında yer alan Demet Özdemir’den çok haklı mesaj!

Günlerdir depremzedeler için yardım çalışmalarında yer alan Demet Özdemir’den çok haklı mesaj!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşağın son dönemdeki popüler oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, dizileriyle olduğu kadar kişiliğiyle, cana yakın ve sempatik tavırlarıyla da çok sevilen bir isim.

Oyuncunun, 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinden sonra kolları sıvayarak, pek çok ünlü isim gibi sahadaki çalışmalara destek vermesi takdir ediliyor hayranları tarafından. Demet Özdemir, vatandaşlardan gelen ve depremzedelere gönderilmek üzere toplanılan kıyafet, ayakkabı gibi çeşitli malzemelerin, bölgede ihtiyaç duyulan araç ve gereçlerin temini ile birlikte kolilenmesine de yardımcı oluyor.

Özdemir, günlerdir sosyal medya hesabından da pek çok ünlü gibi milyonlarca takipçisine deprem bölgesinden bilgiler veriyor, mesajlar iletiyor. Bölgede ihtiyaç duyulan malzemeler, önemli bilgilendirmeler, uyarılarla ilgili pek çok paylaşım yaptı ve yapmaya da devam ediyor.

Günlerdir depremzedeler için yardım çalışmalarında yer alan Demet Özdemir'den çok haklı mesaj! 9

Bu arada çektiği bazı videolarla, tırlara yüklenecek yardım malzemelerinin tasnif edilme detaylarını da paylaşıyor. Demet Özdemir, zaman zaman takipçilerine bazı dikkat edilmesi gereken konularla ilgili mesajlarını da iletmekte.

Son olarak yaptığı paylaşımlardan birisi de deprem bölgesinden gelen çeşitli şiddet içerikli videolarla ilgiliydi. Demet Özdemir, öncelikli olarak hala enkazdan insanların canlı olarak çıkarılmasına dikkat çekerek, yardıma odaklanılması gerektiğinin altını çiziyor. Farklı konularla ilgili yapılan yayınların, deprem bölgesindeki asıl öncelikli meselelerin, yardımların, desteklerin önüne geçtiğini düşünen oyuncu, yardım etmeye öncü olmak gerektiğinin söyleyerek “Bu büyük acıyı unutmayacağız zaten… Hala destek olmaya devam edebiliriz” ifadesini kullanıyor.

Günlerdir depremzedeler için yardım çalışmalarında yer alan Demet Özdemir'den çok haklı mesaj! 10

Aradan geçen bir haftanın ardından bölgeye giden yardımlarda görece olarak bir azalma olması, insanların dikkatinin farklı konulara dağılarak bölgede hala depremzedelerin ihtiyaçlarının olduğunun hatırlatılması yönünden Demet Özdemir’in haklı bu uyarısına hayranları da olumlu yanıtlar vermekte.

Günlerdir depremzedeler için yardım çalışmalarında yer alan Demet Özdemir'den çok haklı mesaj! 11