Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz ödül aldı peki sevgilisi Kaan Yıldırım ne yaptı?

Pınar Deniz ödül aldı peki sevgilisi Kaan Yıldırım ne yaptı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği bu yıl 48.’si düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilen Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz ödül mutluluğuna sosyal medya paylaşımıyla hayranlarını da ortak etti.

Ödül töreninden fotoğraflarını instagram hesabından yayınlayan güzel oyuncu paylaşımına; “Merhaba heyecandan yarım kalan konuşmalarım, hayallerim ve tüm duygularım.. İyi ki varsınız. 18 yaşıma selam olsun. Oy veren,destek olan herkese çok teşekkür ederim” notunu düşerek hayranlarına teşekkür etti.

Siyah, kravat ceket ve elbiseli kombiniyle de törenin en dikkat çeken isimlerinden olan Pınar Deniz’in paylaşımına,  Burcu Biricik ve Binnur Kaya’nın da aralarında bulunduğu meslektaşları tebrik yorumlarında bulundular.

Pınar Deniz ödül aldı peki sevgilisi Kaan Yıldırım ne yaptı? 8

Oyuncunun bir süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım’da paylaşıma kayıtsız kalmadı. Yıldırım sevgilisinin fotoğraflarının altına, kalp, çiçek ve alkış emojileriyle yorum yaptı.

Pınar Deniz ödül aldı peki sevgilisi Kaan Yıldırım ne yaptı? 9

Pınar Deniz sahnede yaptığı konuşmada; “İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim” sözleriyle dikkat çekti.