Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan ayrılması Yüsra Geyik’e birbiri ardına projeler getirdi!

Arka Sokaklar’dan ayrılması Yüsra Geyik’e birbiri ardına projeler getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, çocukluk yıllarından itibaren kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisi ile tam 15 sezon ekranda yer aldı. 2021 yılında diziye veda ettiğini duyuran Yüsra Geyik, artık kariyerinde yeni roller canlandırmak için cesur bir adım atmayı tercih etti.

Arka Sokaklar gibi zaten başarısı garanti bir yapımda rol alarak, aynı karakterde kendisini geliştirme sorunu yaşayan Yüsra Geyik’in bu kararını hayranları da desteklemişti. Bu kararın ne kadar yerinde olduğu da son 1 yıllık süreçte ortaya çıktı.

Arka Sokaklar’ın ardından çok sevilen Camdaki Kız dizisinde 8 bölüm konuk oyuncu olarak yer alan Yüsra Geyik, gayet başarılı bir iş ortaya koydu. Ardından Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli filmin ekibinde yer alarak önemli bir adım atan oyuncu, son olarak da Aile isimli Show TV’nin yeni dizisinde rol alacak isimler arasına katıldı.

Aile dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci bulunuyor. Çok etkili bir oyuncu kadrosu oluşturulurken, bu isimlerden birisinin Yüsra Geyik olması da hayranlarını çok memnun etti.

Yüsra Geyik farklı karakterler ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor ve yeteneklerini artırmak için de cesur adımlar atabiliyor. Aile dizisinin de oyuncunun kariyer yolculuğunda farklı bir deneyim olması bekleniyor.

Oyuncu, çekimlerine 45 gün ara verilen Arka Sokaklar dizisiyle ilgili soruları da yanıtladı. 17. sezonu yayınlanan ama sıkıntılı bir süreç içine giren Arka Sokaklar, Yüsra Geyik için büyük kariyer fırsatı oldu.

Eski ekip arkadaşlarının yeniden ekrana dönmesini dileyen oyuncu, “17 sezonluk bir iş bu. Böyle bitecek bir iş değil. 17. sezonu olmasına rağmen reytingleri de güzel. Çok da başarılı bir iş, umarım hakkınca devam eder. Benim içerideki herkesi tanıdığım, özveri dolu insanların yer aldığı bir iş” açıklamasını yaptı.