Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapacak Baba dizisinden ayrılıp Yalı Çapkını’na geçen ünlü oyuncu ne kadar da şanslı!

Final yapacak Baba dizisinden ayrılıp Yalı Çapkını’na geçen ünlü oyuncu ne kadar da şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba dizisinde Sevil karakterini canlandıran Beril Pozam, bu projeden hemen sonra Yalı Çapkını isimli dizinin ekibine katıldı. Suna karakteri ile dizinin etkili genç isimlerinden birisi olan oyuncu, son dönemde dikkat çeken bir kariyer yükselişi sergiliyor.

Beril Pozam, 2019 yılında kariyerine başladı ve Afili Aşk dizisindeki Nazmiye karakteri ile de büyük ilgi çekti. Ardından Akrep dizisinde izlediğimiz oyuncu, sonrasında ise Ada Masalı ile romantik komedi deneyimi yaşadı.

Beril Pozam’ın son 1 yıllık süreçte önce Baba, ardından da Yalı Çapkını dizilerinde rol alması ise büyük bir kariyer fırsatı getirdi. Sosyal medyada çok konuşulan, basında birçok haberi paylaşılan oyuncu, hızlı bir popülerlik elde etti.

Beril Pozam, Baba dizisinden de ayrılmıştı ve hayranları hikayede kısa kalmasına üzülmüştü. Ancak oyuncunun yeni sezonun en iyi çıkış yapan dizisi olan Yalı Çapkını’nda ekrana gelmesi, bir başka fırsatı getirdi.

Final yapacak Baba dizisinden ayrılıp Yalı Çapkını'na geçen ünlü oyuncu ne kadar da şanslı! 7

Beril Pozam, sezonun en iyi reytinglerini elde eden Yalı Çapkını dizisinin Suna’sı olarak kariyerinin en önemli projesinde başarıyla rol alıyor. Oyuncu, milyonlarca izleyiciyi etkileyen dizinin elde ettiği başarıdan bahsederken, seyircilere teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

Beril Pozam, “Seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz gerçekten. Başından beri bizi hiç yalnız bırakmadılar. Yorumlarla, desteklerle hep birlikte bu reytingleri alıyoruz” açıklamasını yaptı.