Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah’la ekrana gelmeden önce Demet Özdemir’e hayranları çok özel bir duygu yaşatıyor!

Adım Farah’la ekrana gelmeden önce Demet Özdemir’e hayranları çok özel bir duygu yaşatıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Deprem öncesinde Engin Akyürek ile birlikte Fox TV için çekilen Adım Farah dizisi ile gündeme geliyordu Demet Özdemir. Merakla beklenen dizisinin çekimlerinin başlamasıyla heyecan da artmıştı. İlk tanıtımın ardından da dizi için geri sayım başlamıştı. Ancak 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremin ardından binlerce kişinin hayatını yitirmesi ve yine binlerce kişinin yaralı olarak kurtarılması ile birlikte çekimler de durduruldu. Felaketin ardından depremzedeler için yardım toplama seferberliğine, ünlü oyuncular da katılmaya başladılar.

Günlerdir süren çalışmalarla birlikte pek çok ünlü oyuncu, sahada çeşitli kurum ve kuruluşların koordinasyonlarında bir araya gelerek, depremzedeler için gönderilen yardım malzemelerini koliliyorlar. Ayrıca maddi yardımlarda da bulunan ünlü isimlerin, sosyal medya hesaplarından sürekli olarak yaptıkları önemli mesajlar, bilgilendirmelerle birlikte depremzedeler için gerekli ihtiyaç listeleri de binlerce, milyonlarca takipçilerine ulaşarak etkileşimin büyümesini sağlıyor.

Dizi ve sinema filmleriyle tanıdığımız pek çok isim, gösterdikleri çabalarla tüm ulusla kenetlenmiş bir şekilde ellerinden geleni yapmak, ünlü olmalarının getirdiği avantajları da depremzedeler adına kullanmak, kişisel olarak da bu ülkenin bir vatandaşı olarak takdir edilen bir şekilde çabalıyorlar. Bu isimler arasında dizileriyle gönüllere taht kurmuş genç kuşağın başarılı oyuncularından Demet Özdemir de var.

Adım Farah'la ekrana gelmeden önce Demet Özdemir'e hayranları çok özel bir duygu yaşatıyor! 9

Yaşanan deprem felaketi ile birlikte setler durduruldu, dizi yayınları kesildi. Dizi setlerinin durdurularak gerekli malzemelerin deprem bölgelerine gönderilmesi ile ilgili meslek örgütleri tarafından yayınlanan mesajları ilk yayınlayanlar arasında Demet Özdemir de vardı. Oyuncu, çekimlerin durması ile birlikte sahaya koştu ve vatandaşlarla elele depremzedelerin ihtiyacı olan yardım malzemelerinin toplanması, kutulanarak gönderilmesi için çalışıyor günlerdir. Aynı zamanda milyonlarca takipçisi olan instagram hesabından da sürekli depremle ilgili acil ihtiyaçları, önemli mesaj ve bilgilendirmeleri duyuruyor.

Adım Farah'la ekrana gelmeden önce Demet Özdemir'e hayranları çok özel bir duygu yaşatıyor! 10

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir’in, yerli ve yabancı hayranları da oyuncunun paylaşımlarını sosyal medyada dillendiriyor, yayınlıyor ve böylece daha çok insana ulaşılmasını sağlıyorlar.

Adım Farah'la ekrana gelmeden önce Demet Özdemir'e hayranları çok özel bir duygu yaşatıyor! 11

Demet Özdemir’in fanları ayrıca, oyuncu adına da güzel bir hareket başlatarak depremzedeler için maddi yardım toplamaya başladılar. “Demet Özdemir Sevenleri Depremzedeler İçin El Ele” sloganıyla bir kampanya yapıyorlar. Depremzedelerin ihtiyaçlarına yardım eli uzatmak amacıyla insanlara seslenerek kampanyaya destek için sosyal medyadan sesleniyorlar. Şimdiye kadar 22 bin 060 TL toplandığı da belirtiliyor.