Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Yargı dizisi bitince hiç ara vermeden Avcı dizisiyle sete çıktı!

Pınar Deniz, Yargı dizisi bitince hiç ara vermeden Avcı dizisiyle sete çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, bu sezon ekranda çok iyi bir çıkış yapan Yargı dizisindeki Ceylin karakteri ile beğenildi. Aşk 101 dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu ile uzun süredir devam eden partnerlik sürecinin Yargı’da da sürmesi, izleyicileri de memnun etti. Dizinin başarısında önemli bir payın da bu partnerlik olduğunu söylemek lazım.

Pınar Deniz için Yargı dizisinde ilk sezon geride kaldı. Dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından ekip dağılırken ve birçok kişi de tatile çıkarken Pınar Deniz ise farklı bir yolda ilerliyor. Disney Plus’ın ekran yüzü olan oyuncu daha önce Star olarak bilinen ama sonrasında Avcı olarak ismi değiştirilen yeni dizi için çalışmalara başladı.

Disney Plus’ın gecesine Avcı dizisinin setinden çıkıp gelen oyuncu, siyahlar içindeki dekolteli kıyafetiyle de ilgi odağı oldu. Pınar Deniz, tatil yapacağı yolundaki iddiaların doğru olmadığını belirtirken, şu anda yeni dizisi için sette olduğunu açıkladı.

Pınar Deniz, Yargı dizisi bitince hiç ara vermeden Avcı dizisiyle sete çıktı! 7

Pınar Deniz, “Projem var, çok heyecanlıyım. Zaten Disney Plus bence Türkiye için nefis bir şey. Farklı platformların olması, daha farklı hikayelerin anlatılacak olması, o yüzden çok mutluyum” diye konuştu.

Kaan Urgancıoğlu’nun karavanı üzerinden sorulan soru üzerine Pınar Deniz, şunları söyledi: “Ben Yargı bittiği anda, kod adı Avcı’nın hazırlıklarına girdim ve şu anda setteyim. Şimdi de setten geliyorum.”

Pınar Deniz bu sözleri ile birlikte Avcı dizisi için çalışmaların başladığını da duyurmuş oldu. Hikayede Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, topluma zararlı olarak görülen kişileri avlayan bir seri katil olarak yer alacak.

Yasemin isimli bu seri katil karakteri kadınlara, çocuklara ve hayvanlara zarar veren insanları öldürüyor ama normal yaşamında da çok farklı bir kişilik olarak göz önünde bulunan birisi konumunda…