Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisi çok yordu, Cansu Dere, Disney Plus’ı bekletecek!

Sadakatsiz dizisi çok yordu, Cansu Dere, Disney Plus’ı bekletecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere, Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisi ile etkili bir çıkış yaptı. Kariyerinde bugüne kadar çok önemli rollerde yer alan oyuncu, Anne isimli yapımdan sonra Sadakatsiz ile de yurt dışında geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.

İki sezon süren Sadakatsiz, Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da büyük başarılar kazanan bir dizi olarak anılıyor. İspanya’da Anne dizisinden sonra Sadakatsiz’in de yayınlanması Cansu Dere’yi özellikle bu ülkede popüler hale getirdi. Ayrıca Latin Amerika ülkelerinde de benzer bir durum yaşanıyor.

Sadakatsiz sonrasında ise hayranlarının merakla beklediği Cansu Dere, ABD’nin içerik devi Disney Plus platformunun ekran yüzlerinden birisi oldu. Platformun Türkiye tanıtımlarında da yer alan oyuncu, lansmana da katıldı.

Beyazlar içinde seksi dekolteli kıyafeti ile gecede zarafetini sergileyen Cansu Dere, en iyi yaş alan ünlülerden birisi olduğunu da ortaya koydu. Oyuncu, fit haliyle de dikkatleri üzerine çekti.

Sadakatsiz dizisi çok yordu, Cansu Dere, Disney Plus'ı bekletecek! 7

Disney Plus’ın Cansu Dere açısından hem oyunculuk hem de izleme noktasında iyi bir alternatif olduğunu söylemesi de dikkat çekiciydi. Oyuncu, “Birlikte bir yola çıktık. Güzel olacak. Seyirci olarak mutluyum, alternatif artıyor. Oyuncu olarak ayrıca mutluyum, oynayabileceğimiz senaryo çeşitliliği fazla olacak” diye konuştu.

Sadakatsiz’in ardından Disney Plus için yeniden sete çıkması beklenen oyuncu, henüz daha projesinin netleşmediğini anlattı.

Cansu Dere’yi heyecanla bekleyen hayranları da yeni proje ortaya çıkana kadar beklemek durumunda kalacak. Oyuncu, “Ben projesi belli olmayanlardanım. Reklam filmlerimizi çektik. Ama benim yeni projeme biraz daha var. Biraz dinlenmek istiyorum. Yaz tatilini yapacağız” diye konuştu.

İki sezon süren Sadakatsiz dizisinden sonra dinlenmek isteyen oyuncu yurt dışına da çıkarak yaz döneminde dinlenmeyi arzu ettiğini sözlerine ekledi.