Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Yargı dizisinde çok yoruldu ama çok da önemli bir karar aldı!

Pınar Deniz, Yargı dizisinde çok yoruldu ama çok da önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Yargı dizisiyle çok başarılı bir sezon geçirdi. Kaan Urgancıoğlu ile başarılı bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, sezonun en çok konuşulan kadın oyuncusu olarak da öne çıktı…

Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz’in adeta patlama yaptığı bir proje olan Yargı dizisi, 34. bölümüyle birlikte sezon arası verecek. Yaz döneminde ise ekip ikinci sezon için hazırlıklar yaparken, oyuncular ise ya tatil yapacak ya da çalışmaya devam edecek.

Çalışmayı sürdüreceğini söyleyen isimlerden birisi de Pınar Deniz oldu… Disney Plus’ın marka yüzü olarak öne çıkan ve geçtiğimiz günlerde de tüm marka yüzleri ile birlikte yemekte bir araya gelen ünlü oyuncu, Yargı dizisi süreci nedeniyle çok yorgun olduğunu ifade etti.

Disney Plus ile birlikte yaz döneminde yeni bir işe adım atacağını da ifade eden Pınar Deniz, yasak olması nedeniyle detay veremedi.

Ancak bilinen bir gerçek var ki, ünlü oyuncu ne kadar yorgun olsa da Yargı’nın ilk sezon çekimlerinin bitmesi ile birlikte Disney Plus projesi için çalışmaya başlayacak.

Pınar Deniz, “Benim Disney’de bir işim var, şu an açıklayamayacağım. Ondan sonrasında ona başlayacağım. Yazın onun çekimleri başlayacak. Onun dışında reklam çekimlerim var. Hiç dinlenmeden proje yapacağım” dedi.

Tatile ihtiyacı olduğunu ama çalışmayı da çok sevdiğini dile getiren Pınar Deniz, “Kaçabilecek bir senaryo değildi o yüzden çok mutluyum bu yoğunluktan” ifadesini kullandı.

Kulislerdeki bilgilere göre ise Kerem Bürsin ile Pınar Deniz ikilisi yeni bir sinema filminde buluşacak. Disney Plus için çekilecek olan bu filmle ilgili detaylar da şimdiden heyecanla bekleniyor.