Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Öztürk bile Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin akıbetini bilmiyor!

Engin Öztürk bile Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin akıbetini bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanan Anenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrolde izlediğimiz Engin Öztürk, Sadun karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. İrem Helvacıoğlu ile yeni dizide partner olan oyuncu, gidişattan çok memnun.

İrem Helvacıoğlu daha önce yaptığı açıklamada dizide başrolde yer aldığı hem Engin Öztürk hem de Olgun Toker ile çok eskiden arkadaş olduklarını ve çok iyi anlaştıklarını söylemişti. Bu durum da sette kendisini gösterdi ve ikili hemen kaynaştı. Ekranda da Sadun ve Defne karakterlerinin başarılı uyumu dikkatlerden kaçmadı.

Engin Öztürk, yaptığı açıklamada partneri İrem Helvacıoğlu’nu övdü. Oyuncu, “Tanışıyorduk, beraber çalışmaya başladık. Onunla da o kadar rahat çalışıyoruz ki, çok önemli partnerinle devamlı berabersin. Aileden daha çok görüyorsun. Allah’a bin şükür onunla karşılaştık” diye konuştu.

Oyuncu, yoğun bir tempoda çalışmaya devam ettiklerini, haftanın 6 günü sette olduğunu ifade etti.

Engin Öztürk, “Yoğun ama güzel gidiyor” diyerek projeden memnun olduğunu anlattı. İyi geri dönüşler aldıklarını anlatan oyuncu, yaz döneminde de çalışmayı sürdüreceklerini ve şimdilik bir tatil planı olmadığını söyledi.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile dikkat çeken bir iş oldu. Ancak reytingler henüz yeterli değil.

İkinci sezon olup olmayacağı konusunu henüz oyuncular da bilmiyor. Engin Öztürk de bu tür konulara yapımcı ve kanalın karar verdiğini ve ikinci sezon konusunun henüz konuşulması erken bir konu olduğunu belirtti.

Dijital dizilere de çok sıcak baktığını ve şimdiye kadar 2 yapımda rol aldığını hatırlatan Engin Öztürk, Disney Plus’ın Türkiye’ye gelmesiyle birlikte her şeyin daha güzel olmasını ve içerik sayısının artmasını diledi.