Ana sayfa Dizi Fragmanları Ozan Akbaba’ya bravo, Kasaba Doktoru ile hedefine ulaştı!

Ozan Akbaba’ya bravo, Kasaba Doktoru ile hedefine ulaştı!

tarafından ker_def

Kasaba Doktoru dizisinin başrolünde yer alan Ozan Akbaba, eski rol arkadaşları ile müzik buluşması yaşadığı etkinlikte açıklama yaptı. Yeni dizisi hakkında detaylar veren oyuncu, “Eşkıya’yı izleyenler beni İlyas olarak kabul ettikleri için, onlara garip gelebilir. Profesyonel bir şekilde bu mesleği yaptığım için, İlyas’tan sonra oynayacağım karakteri iyi ve kaliteli çıkartmam gerekiyor ki, meslek hayatım yolunda gitsin. Karakteri çıkarttığımı ve arkadaşlarımla güzel bir dizi çıkarttığımı düşünüyorum, keyfim çok yerinde” açıklamasını yaptı.

Dizinin çekimlerinin çok iyi olduğunu ve her şeyin de yolunda gittiğini anlatan Ozan Akbaba, yaz arasında bazı projelerde yer alabileceğini de ifade etti. Anka isimli sinema filmi için hem Hindistan hem de İspanya’da uyarlama talepleri aldığını da belirten oyuncu, bunun kendisi için onur verici olduğunu ifade etti.

Ozan Akbaba'ya bravo, Kasaba Doktoru ile hedefine ulaştı! 8

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 20 Mayıs Cuma akşamı yedinci bölümüyle ekranlara gelecek. Yalçın ve Hakan Hoca arasında işler kızışıyor… ‘Kasaba Doktoru’nda bu hafta neler olacak?  İşte tüm detaylar:

Büyük stres altında devam eden ameliyatta tecavüzcü olduğu anlaşılan hasta felç kalınca akıllarda Hakan’ın yanlış bir operasyon yaptığına dair soru işaretleri oluşur. Berk, Yalçın’a ameliyat ile ilgili bir detayı anlatınca Yalçın’ın eline büyük bir koz geçer.

Yalçın, Leyla’yı ve Hakan’ı soruşturmak için Uluçınar’a müfettiş gönderir. Ömer, Leyla’yı kurtarmak için bir hamle yapar; ama bu Hakan’ın tüm planlarını alt üst eder. Hakan meslekten el çektirilir. Leyla psikolojik teste dayanamaz ve istifasını vermek zorunda kalır

Ozan Akbaba'ya bravo, Kasaba Doktoru ile hedefine ulaştı! 9

Zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever’in yer aldığı dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstleniyor.

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle cuma saat 20.00’de TRT 1’de…