Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, Yargı dizisine vedayı instagram hesabından paylaştı…

Pınar Deniz, Yargı dizisine vedayı instagram hesabından paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bu hafta 44. bölümüyle ekrana gelecek olan Yargı dizisi, Pazar akşamlarının sevilen yapımı. Kanal D’nin 2. sezonunda da reytingleriyle dikkat çeken dizisinde hikayeler yine beklenmedik bir şekilde ilerlemekte. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı dizi, yeni karakterleriyle de dikkat çekiyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği dizi, Sema Ergenekon’un güçlü kaleminden çıkan senaryosu ile çok seviliyor. Her hafta izleyenleri tahminlerin ötesine götüren gelişmelerle birlikte dizi, heyecanı hiç düşürmeyen, aksiyonu yüksek tutan temposuyla seviliyor.

Pınar Deniz, dizideki Ceylin karakteri ile dikkatleri üzerine toplayan isimlerin başında geliyor. Başarılı oyuncu, Avukat rolüyle beğeni kazanırken, aynı zamanda giderek daha fazla hayran kazanıyor! Yargı dizisinin yurt dışında da büyük ilgi görmesi, yapımcının da yüzünü güldürüyor!

Ay Yapım imzalı dizinin bu hafta ekrana gelecek yeni bölümü merakla beklenirken, geçtiğimiz hafta da bir veda yaşandı! Diziye konuk oyuncu olarak katılan Yurdaer Okur, yine oyunculuğunu konuşturarak performansı ile iki bölüm izleyenlere diken üstünde anlar yaşattı!

Pınar Deniz, Yargı dizisine vedayı instagram hesabından paylaştı... 8

HSK Baş Müfettişi Turgut Ali olarak diziye katılan oyuncu, güçlü oyunculuğu ile iki bölüme adeta damgasını vurdu! Her sahnesi ile ilgiyle izlenen Yurdaer Okur, başka bölümlerde yine bir sürprizle diziye gelir mi bilinmez ancak Yargı macerasına şimdilik veda etti!

Pınar Deniz, Yargı dizisine vedayı instagram hesabından paylaştı... 9

Oyuncunun bir sahne çekimi sırasında ‘Mahşerin 4 atlısı’ olarak kendilerini niteleyen dizinin öne çıkan 4 ismiyle verdiği bu poz da veda fotoğrafı olarak instagram sayfasında dikkatleri çekti. Okur, Mehmet Yılmaz Ak, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan’ı da etiketlediği fotoğrafa “Misafirperverliğiniz için teşekkürler candaşlar” notunu düştü. Ayrıca “Great Team” (mükemmel takım) sözlerini de paylaşıma ekledi.

Dizinin başrollerinden biri olan Pınar Deniz de konuk oyuncu olarak gelen deneyimli ismin bu paylaşımını kendi sayfasında yayınladı. Deniz’in kalp emojisi ile instagram sayfasından yayınladığı veda fotoğrafı, dizinin izleyicileri tarafından da ilgiyle karşılandı.