Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar…

Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 28 Ağustos akşamı dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğünleri, hayranları tarafından sosyal medyada ilgiyle takip edildi. Paylaşılan pek çok video ve fotoğraflarla birlikte düğündeki detaylar da ortaya çıktı. Ünlü isimlerin adeta akın ettiği gecede Demet Özdemir’in 4 ayrı gelinlik giymesi hayranları arasında heyecan yaşattı.

Özdemir’in düğünden önce en erken düğünü olan bir hayranına gelinliklerinden birisini hediye edeceği haberi sevinçle ve takdirle karşılanmıştı. Özdemir’in düğününde giydiği gelinliklerden ikisi bazı izleyicileri tarafından pek beğenilmedi.

Kimi takipçilerinin ilginç yorumları dikkatleri çekti. İlk olarak nikah sırasında giydiği gelinlik ile davetlilerin huzuruna geldi oyuncu. Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı olan gelinlikle ilgili sosyal medyada bazı eleştiriler yapıldı.

Gelinliği ‘halı kaydırmaz’ ürünlerine benzetenler, “Bunu takipçilerine hediye etmez inşallah” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar. Bazı takipçileri, dizilerde giydiği gelinliklerin daha çok yakıştığı yorumlarını yaparken, daha ağır eleştiriler de geldi.

Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar... 15

Ancak oyuncunun sıkı takipçileri, hayranları, bu özel gününde seçtiği tüm gelinlikleri kendisine yakıştırırken, bu tür eleştirilere de sert tepkiler verdiler. Son derece zarif bulunan oyuncuya destek mesajları dikkat çekti.

Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar... 16

Kimi izleyenlerinin eleştirisini alan gelinlikleri arasında 3. giydiği ve after party için özel olarak Londra’dan sipariş edilen Mc Queen defilesinin özel parçası olan gelinliği de vardı.

Ancak oyuncunun bu farklı tarzdaki gelinliği, makyajı ve saçı, pek çok hayranı tarafından da çok beğenildi.

Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar... 17

Daha çok Demet Özdemir’in düğünde nikah sonrası giydiği ikinci gelinliği kendisine çok yakıştırıldı. Straplez ve saten bir kumaştan son derece sade bir gelinlikti. Nihan Peker imzalı bu gelinliği hemen herkesin beğenisini kazandı.

Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar... 18

Oyuncunun bu üç gelinlikten birini bir hayranına hediye edeceği biliniyor. Şimdi hangisini hediye edeceği merak konusu. Hayranlarının gelinlikler konusundaki eleştirilere karşın verdiği tepkileri aşağıda görebilirsiniz.

Demet Özdemir hangisini seçerse seçsin, hediye edeceği hayranı için unutulmaz bir anı olacak bu gelinliklerden birisi…

Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar... 19

Bu arada Moda ve Sosyete isimli instagram hesabından yorum yapan Pelin Kaya’nın Özdemir’in gelinlikleri için yapılan eleştiriler hakkındaki yazısı ise sosyal medyada oyuncunun hayranları tarafından en beğenilen yorumlar arasında yer almakta…

Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar... 20

Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar... 21 Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar... 22 Demet Özdemir, hangi gelinliğini hediye edecek? Sosyal medyaya düşen konuya ilginç yorumlar... 23