Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’den sevgilisi Kaan Yıldırım’a kısa, öz ama aşk dolu tebrik!

Pınar Deniz’den sevgilisi Kaan Yıldırım’a kısa, öz ama aşk dolu tebrik!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Şu sıralar Yargı dizisinde Ceylin karakteriyle ekranlara geliyor Pınar Deniz. Vatanım Sensin dizisindeki kariyer sıçramasının ardından Netflix için çekilen Aşk 101 dizisiyle de ön plana çıktı. Ünlü Oyuncu, şu sıralar kariyerinde altın çağını yaşıyor adeta!

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da Kaan Urgancıoğlu ile başrolde yer alan Pınar Deniz, aynı zamanda Disney Plus ile yaptığı anlaşma sonrası Avcı isimli dizide rol aldı. Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünü paylaştığı dizi büyük bir merakla bekleniyor! İzleyenlere ters köşe yapacak bir karakterle gelmeye hazırlanıyor oyuncu!

Yaz sezonu boyunca Avcı dizisinin setinde olan oyuncu, hiç dinlenmeden Yargı’nın setine döndü! Zaman zaman koşturmaktan yorgun düşen Pınar Deniz, sette aldığı vitamin takviyeleri ve serumlar ile ayakta durduğunu da göstermekte. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda da bu durumunu anlatıyordu!

Pınar Deniz'den sevgilisi Kaan Yıldırım'a kısa, öz ama aşk dolu tebrik! 14

Yargı dizisinde çalışırken aynı zamanda çeşitli markaların etkinliklerine katılan, yeni projeler için hazırlık yapan, dergi çekimlerine giderek poz veren oyuncu, şu sıralar hayli yorgun düştü!

Bu arada özel hayatı ile de merak konusu olan bir isim Pınar Deniz! Oyuncu, Netflix’te yayınlanan Aşkın Kıyameti isimli filmin çekimleri sırasında tanıştığı Yiğit Kirazcı ile de bir dönem aşk yaşamıştı. Bu ilişkisinin bitmesinden sonra da Kaan Yıldırım ile anılmaya başlanmıştı oyuncu. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın zaman zaman birlikte magazincilerle yaptığı röportajlarda mutlulukları da yüzlerine yansımakta.

Deniz’in sevgilisi Kaan Yıldırım’a duyduğu aşkı, kısa öz ama dikkat çeken notuyla yaptığı son paylaşımında da görmek mümkün!

Pınar Deniz'den sevgilisi Kaan Yıldırım'a kısa, öz ama aşk dolu tebrik! 15

Ünlü Oyuncu, 24 Aralık 1986 doğumlu olan sevgilisi Kaan Yıldırım’ın yeni yaşını instagram sayfasından kutladı. Deniz, Yıldırım’ı öptüğü bir fotoğraflarını yayınlayarak “Sevgilim, ne güzel şey seninle olmak. Nice yaşlarımız olsun beraber” notunu ekledi. İki oyuncunun ayrılığı ile ilgili kimi söylentilere de Pınar Deniz, ilk elden böylece yanıt vermiş oldu! Aşklarının devam ettiği de böylece ortaya çıktı!