Ana sayfa Dizi Haberleri Şahan Gökbakar bu sefer de dizi ile komedi arayan hayranlarını mest edecek!

Şahan Gökbakar bu sefer de dizi ile komedi arayan hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahan Gökbakar’ın başrolünü Ezgi Mola ile paylaştığı Celal ile Ceren isimli komedi filmi birçok kişinin hafızasında yer alıyor. 2013 yılında sinema seyircisi ile buluşan, ayrıca televizyon ekranında da yayınlanan film kadın ile erkek ilişkilerine yönelik önemli tespitler yapılan, komedinin güzel örneklerinden birisiydi

Celal karakterinin sakarlıkları ve Ceren’e olan büyük aşkını izlediğimiz filmde Ezgi Mola yine hayranlarını mest eden bir performans ortaya koymuştu. İşte bu filmin dizi versiyonu için Şahan Gökbakar’ın girişimlerde bulunduğuna yönelik bilgiler basına yansıdı.

Bu sefer ise film değil bir dijital dizi geliyor. tv100’de yer alan habere göre; Şahan Gökbakar’ın Disney Plus için yeni bir komedi dizisi hazırladığı ortaya çıktı. Recep İvedik 7 filmi ile gündemde olan Şahan Gökbakar, şimdi de Erdal ile Ece isimli bir dizi projesi için kolları sıvadı.

Kadın ile erkek ilişkisi üzerine esprili hikayelerin yer alacağı yeni dijital dizinin ilişkilere farklı bir bakış getirmesi bekleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin olacağı bilinmez ama Ezgi Mola gibi çok etkili bir oyuncunun canlandırdığı Ceren rolünden sonra, yeni dizideki kadın başrolün de performansı merakla beklenecek.

Şahan Gökbakar’ın dizide kiminle başrolü paylaşacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Recep İvedik 7 filminin Disney Plus platformuna büyük katkı sağlamasının ardından Şahan Gökbakar projelerinin birbiri ardına gündeme gelmesi bekleniyor.