Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi 8. bölümde reytingler tavan yaparsa şaşırmayın!

Kızılcık Şerbeti dizisi 8. bölümde reytingler tavan yaparsa şaşırmayın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi Kızılcık Şerbeti’nde heyecan dozu giderek yükseliyor! Modern bir ailede büyümesine karşılık, muhafazar bir alenin gelini olan Doğa’nın, ailesinin etkisinde kalarak davranışları değişen ve baskı yapmaya başlayan eşi Fatih ile arasındaki gerginlikler tırmanıyor!

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın yer aldıkları dizinin 8. bölüm tanıtımında, yeni bölümün heyecanı yüksek sahneleri de yer alıyor. Doğa’nın yeniden okula başladığını yengesinin oyunları sonrasında öğrenen Fatih’in sinirle gidip onu okulda kolundan çekerek götürmesi ve tam o sırada kızının okula dönme kararına sevinip yanına gelen annesi Kıvılcım ile karşılaşmaları, dizinin 7. bölüm son sahnesiydi.

Kızılcık Şerbeti dizisi 8. bölümde reytingler tavan yaparsa şaşırmayın! 8

Fatih’e Kıvılcım’ın vereceği yüksek tepkiyi herkes merak ediyor. Ancak bu yaşananlar sonrasında Doğa’nın hala Fatih’i koruyup korumayacağı, ailesinin nasıl bir tavır takınacağı da ayrıca merak konusu! Tanıtımda bu sorulara yanıt arayan izleyiciler, gerilim dozunun tırmanacağını ve Doğa’nın okula dönmesi sonrasında evde de can sıkıcı durumların yaşanacağı görülüyor!

İzleyicilerin tanıtımı gördükten sonra daha da meraklandıkları ve sosyal medyada “bomba gibi bir bölüm geliyor” mesajıyla yorumlar yaptıkları görülmekte. Yönetmenliğini Hakan Kıvavaç’ın yaptığı, senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti, Cuma akşamları, reytingleri çok yüksek olan Yalı Çapkını dizisi ile yarışıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi 8. bölümde reytingler tavan yaparsa şaşırmayın! 9

Bu rekabette Yalı Çapkını’na giderek daha dişli bir rakip olması beklenen Kızılcık Şerbeti dizisinin, yeni bölümüyle daha yüksek bir reyting alması olası! Doğa’nın ‘Bitti’ diyerek Fatih’e bir mektup bırakıp eline valizini alarak evi terkettiği görüntüler de heyecanı yükseltmekte!

“Ben artık insanlara bir şeyler anlatmaktan yoruldum” diyen Doğa, evi terkediyor! Yaşadığı hayata, baskılara daha fazla dayanamayan Doğa’nın gidişi sonrası Fatih ve ailesinin nasıl bir tavır sergileyecekleri de ayrı bir merak konusu!

Bu arada dizinin yeni bölümünde iki tanıtım geldi. 1. tanıtımı aşağıda görebilirsiniz…

İkinci tanıtımla birlikte Doğa ve Fatih arasındaki tartışmanın giderek büyüdüğü görülürken, Doğa’nın sosyal medyada yaptığı bir paylaşıma Fatih’in verdiği yanıt ise ipleri koparıyor! Ayrıca Kıvılcım’ın Alev ile ziyaret ettikleri Pembe ve ailesiyle yaşanan anlar da dizinin yeni bölümünde merakla beklenen sahneler arasında! Fatih’in annesine “Sen babamla Alev hanım arasında bir ilişki olduğunu ima ettin mi?” sorusu ise bardağı taşıran son damla olacak gibi!

İşte Kızılcık Şerbeti 8. bölüm 2. tanıtım…