Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz’i Yargı dizisinin 3. sezon hikayesinin heyecanı sardı!

Pınar Deniz’i Yargı dizisinin 3. sezon hikayesinin heyecanı sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde canlandırdığı avukat Ceylin karakteri ile iki sezondur çok konuşulan Pınar Deniz, ayrıca yeni dizisi Aktris ile de gündemde yer almayı sürdürüyor. Ünlü oyuncu, Yargı dizisinin yeni sezon çekimleri öncesinde ise sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte tatilin keyfini doyasıya çıkarmaya devam ediyor.

Yargı dizisinin sezon finali çekimlerinin tamamlanmasının ardından dinlenmeye çekilen, tatil için Akdeniz bölgesinde turlayan ünlü çift, daha sonra rotalarını Yunanistan’a çevirmişti. Ardından da İtalya’ya geçen Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ikilisi, eğlenceli bir tatil dönemi yaşıyor.

Medyada da güzel pozlarıyla yer alan Pınar Deniz, kış dönemindeki yoğunluğunu tatil sezonunda fazlasıyla üzerinden attı. Tatil pozları ile gündeme gelen iki ünlü oyuncu, İstanbul’a mutlu döndü.

Pınar Deniz, “Çok güzeldi. Çok uzun süre çalıştığım için tatil şu anda çok iyi geliyor. İnşallah da tatilimiz devam edecek” diye konuştu.

Üçüncü sezonda neler olacağını herkesin merakla beklediği Yargı dizisinin yeni dönemi ile ilgili henüz oyunculara senaryonun gitmediği de ortaya çıktı.

Pınar Deniz de yeni sezonu çok merak ediyor. Oyuncu, “Ben de bilmiyorum, daha senaryo gelmedi. Nasıl bir hikaye olacak ben de bilmiyorum ama heyecanlıyım” dedi.

Pınar Deniz'i Yargı dizisinin 3. sezon hikayesinin heyecanı sardı! 7

Yargı dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu’nun ani bir şekilde evlenmesi hatırlatılınca Pınar Deniz, çifte mutluluklar diledi. Pınar Deniz, “Şaşırdım, çok sevindim” ifadesini kullandı.

Kaan Yıldırım, geçen sezon başında Sipahi isimli aksiyon dizisiyle ekranda yer almış ama proje düşük gelen reytingler nedeniyle kısa sürede yayından kaldırılmıştı.

Kaan Yıldırım, yeni dönem için gelen teklifleri değerlendiriyor. Oyuncu, “Okuduğum şeyler var, ama karar verdiğim veya yapmak istediğim bir şey yok. Biraz bekliyorum, içime sinen bir şey olmasını istiyorum” dedi.