Ana sayfa Dizi Haberleri Yanık Ülke dizisi için Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan ikilisi daha ilk buluşmada birbirlerine alıştı!

Yanık Ülke dizisi için Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan ikilisi daha ilk buluşmada birbirlerine alıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yanık Ülke isimli yeni dizisinin hazırlıkları öncesinde bir süre tatil yapan Serkan Çayoğlu, dinlendikten sonra yeniden işinin başına geçti. İstanbul’a gelen ve çalışmalarına başlayan ünlü oyuncu, yeni sezonda Yanık Ülke isimli heyecanla beklenen dizinin başrolünde yer alacak.

Serkan Çayoğlu, yeni projesi için de bir hayli iddialı konuşuyor. Oyuncu, “Çok güzel bir proje geliyor. Önden bir şey söylemek değil de, ama çok yakında sete giriyoruz. Eylül’de yayında oluruz. Güzel bir iş olacak, ondan eminim, iddialıyız” diye konuştu.

Ayça Ayşin Turan ile yeni dizisi Yanık Ülke’de partner olan Serkan Çayoğlu, partnerini öven sözleriyle de dikkatleri çekti.

Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisinin kış sezonunun en iddialı projelerinden birisinde buluşması hayranlarını memnun ederken, yeni dizi çiftinin sosyal medyada fazlasıyla da konuşulmaya başlandığını söylemek lazım.

İlk kez birlikte bir projede yer alacaklarını hatırlatan Serkan Çayoğlu, daha önce tanışmadığı partneri ile bir araya geldiklerini söyledi. Ünlü oyuncu, “Tanışma oldu, tanıştık. Bence gayet de güzel anlaştık. Şimdi prova süreçleri başlayacak” diye konuştu.

İş başladığı zaman haftanın 6 günü çalışacağını anlatan ünlü oyuncu, eşi Özge Gürel’in müsait olması durumunda kısa süreli tatiller yapabileceklerini de ifade etti.