Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in fırtına gibi estiği Yargı dizisinin yeni sezonu sosyal medyayı fena salladı

Pınar Deniz’in fırtına gibi estiği Yargı dizisinin yeni sezonu sosyal medyayı fena salladı

tarafından ker_def

Pınar Deniz’in oyunculuk performansına yapılan övgüler göz kamaştırıyor! Sosyal medya ortamında Yargı dizisinin başrolündeki Pınar Deniz’in değişimi konuşuluyor. Dizide savcı Ceylin olarak üçüncü sezona dönüş yapan ünlü oyuncu, ayrıca imaj da yeniledi.

Avukatlıktan savcılığa terfi eden Ceylin karakterinin yaşadıklarını çok güçlü duygularla ekrana yansıtması nedeniyle Pınar Deniz’in hayranları da yeni sezonu çok etkileyici olarak nitelendiriyor.

Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Yargı dizisinin başrolünde yer alan Pınar Deniz, hayranlarının övgü dolu sözleri ile sosyal medya platformlarında gündemin ilk konularından birisi oldu.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği reyting rekortmeni Yargı dizisi 3’üncü sezonunun ilk bölümü ile Pazar akşamı ekrana geldi. İzleyenlerin uzun süredir heyecanla beklediği dizi yine ters köşe hikayesiyle büyük beğeni toplayarak reyting listesinin zirvesinde yer aldı.

Pınar Deniz'in fırtına gibi estiği Yargı dizisinin yeni sezonu sosyal medyayı fena salladı 7

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medyada da trend olan Yargı’ya ve dizide Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz’e övgü dolu bir yorum yaptı.

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Pınar Deniz bitirdin beni kızım. Ne yargıymış arkadaş! Bütün ekibi tebrik ediyorum” cümlelerini kullandı.

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz oyunculuk performansı ile dizinin hayranlarından büyük övgüler aldı.

Savcı Ceylin karakterini izleyenlerin Pınar Deniz’e çok yakıştırdığını sosyal medya paylaşımlarında görebilirsiniz.

Ceylin, Ilgaz ile tekrar karşılaştığı duygusal sahnelerin yanı sıra kızı Mercan’ı kaybettiği anlardaki oyunculuğu ile de izleyicileri derinden yaraladı.