Ana sayfa Dizi Haberleri Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu yenilendi, Adım Farah’tan gövde gösterisi!

Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu yenilendi, Adım Farah’tan gövde gösterisi!

tarafından ker_def

Adım Farah isimli Fox TV dizisi 27 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 15. bölümü ile birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. İkinci sezon öncesinde hem hikaye olarak hem de oyuncu kadrosu olarak güçlendirilen diziyi bekleyen geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Özellikle de yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının büyük desteğini alan Adım Farah dizisinin iki başrol oyuncusu Demet Özdemir ile Engin Akyürek de izleyicilerin yeniden ekranda görmeyi çok arzu ettiği bir dizi çifti oldu.

Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu yenilendi, Adım Farah'tan gövde gösterisi! 7

FOX’un sevilen dizisi Adım Farah’ın heyecanla beklenen yeni sezon afişi paylaşıldı. 27 Eylül’de yeni sezonunun ilk bölümüyle seyircisiyle buluşacak olan diziden paylaşılan afiş, Adım Farah’ın bu sezon da çok konuşulacağının sinyalini verdi.

Diziden paylaşılan iddialı afiş, Adım Farah hayranlarını oldukça heyecanlandırırken sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Dizinin ikinci sezon afiş çekimlerinden kamera arkası görüntüleri de yayınlandı. İzleyiciler, ekibin eğlenceli halleriyle ilgili çok olumlu yorumlar yaptı.

Dizinin oyuncu kadrosunda yeni isimler de yer alacak. Feyyaz Duman ile birlikte Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan bu sezon kadroya dahil olan ünlü isimler olarak öne çıkıyor.

Dizinin iddialı oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: “Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Senan Kara, Lale Başar, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Rastin Pakhanad, Mert Doğan, Derya Pınar Ak, Kemal Burak Alper, Burcu Türünz ve Mustafa Avkıran.”

ADIM FARAH 2. SEZONUNDA DA NEFES KESECEK

Geçtiğimiz sezon çarşamba günlerinin vazgeçilmezlerinden olan, güçlü hikayesiyle adından söz ettiren dizi bu sezon da hikayesiyle nefes kesecek. Mehmet’in komaya girmesi sebebiyle hapise giren Tahir, özgürlüğüne kavuştuğunda bambaşka bir Farah’la karşılaşır.

Behnam tarafından kıskıvrak yakalanan Farah, Behnam’dan ve yapabileceklerinden ölümüne korkarak Tahir’i boşanmak istediğine ikna etmeye çalışır. Çocukluğundan beri kendisine acımasız davranan, onu bir canavara çeviren hayat; Tahir için Farah ve oğlu sayesinde bir süreliğine iyi gitmiş, sanki bahtı yüzüne gülmüştür.

Huzurlu bir evin, mutlu bir ailenin, kendisini seven bir kadının düşüdür bu. Şimdi bu düşün paramparça olmasına izin mi verecektir?

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu; Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un birlikte kaleme aldıkları dizinin yeni sezon afişinde başarılı oyuncular Engin Akyürek ve Demet Özdemir yer alıyor.