Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in Yargı dizisindeki rolü abartı mı, oyunculuk başarısı mı?

Pınar Deniz’in Yargı dizisindeki rolü abartı mı, oyunculuk başarısı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde üçüncü sezon çok etkili duygularla başladı. Ceylin karakteri artık avukat olarak değil, savcı olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pınar Deniz de kadın başrol olarak dizinin üçüncü sezonunda çok güçlü duyguları izleyicilere aktarma konusunda yoğun bir çabanın içinde.

Yargı dizisinde Ceylin karakterinin yaşadıkları, ekrana gelen yoğun duyguların, sert sahnelerin ardından sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşuyor. Birçok izleyiciye göre Pınar Deniz çok güçlü duyguları aktarma konusunda son derece başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Ceylin karakterinin ekran başındaki izleyicileri etkileyen halleri sosyal medyanın gündeminden düşmezken, Pınar Deniz’in de oyunculuk başarısına yönelik olarak binlerce paylaşım yapılıyor.

İşte böyle bir ortamda bazı izleyiciler ise Pınar Deniz’in oyunculuğunun abartılı olabileceği düşüncesini cılız bir sesle de olsa ortaya koymaya başladı. Eski Türk filmlerini hatırlatan bazı izleyiciler güçlü duyguları aktarmanın yolunun fazla bağırmak veya kendini yerden yere atmak ile olmayacağını düşünüyor.

Türk sinemasının unutulmaz 4 kadın oyuncusundan hep bahsedilir. Fatma Girik, Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit duygusal yoğunluğu güçlü birçok hikayede yer aldı. Onların rollerini hatırlayanlar, Yargı dizisindeki Pınar Deniz’in performansının duyguları güçlü bir şekilde aktarmanın yolu olamayacağını düşünüyor.

Dramı güçlü Türk filmlerinde yüzündeki hüzünle, gözyaşıyla veya içindeki burukluğu ekrana yansıtarak birçok duyguyu izleyiciye geçiren usta isimlerin yanında Pınar Deniz’in oyunculuğunu sorgulayanlar da olduğunu sosyal medyadaki çeşitli yorumlardan görebilirsiniz.

Yargı dizisinde güçlü duyguları Pınar Deniz’in başarıyla aktardığı ortada ama bir de bu duygu yoğunluğunun abartılı bir şekilde sunulduğu eleştirilerini de görmezden gelmemek lazım.