Ana sayfa Sosyal Medya Kulüp dizisiyle adını geniş kitlelere yayan Asude Kalebek’e yeni dizide başrol fırsatı çıktı!

Kulüp dizisiyle adını geniş kitlelere yayan Asude Kalebek’e yeni dizide başrol fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Sakla Beni isimli yeni dizi projesinin ilk fragmanı yayınlandı. Erkek başrol olarak dizide Uraz Kaygılaroğlu’nu izleyeceksiniz. Kadın başrol olarak ise hem Cemre Baysel hem de Asude Kalebek izleyicilerin karşısına geçecek.

Sırlarla dolu bir hayat hikayesinin anlatılacağı Sakla Beni isimli dizinin sloganı şöyle: “Saklanan insanlar değil, sırlar.”

Star TV’nin uzun süreli anlaşma yaptığı OGM Pictures ile birlikte ortaya koyduğu Sakla Beni dizisi özellikle de Cemre Baysel ve Uraz Kaygılaroğlu hayranlarının heyecanla beklediği bir proje olarak öne çıkıyor.

Ancak son dönemde Netflix’te büyük popülerlik elde eden Kulüp dizisindeki Raşel karakterini canlandıran Asude Kalebek’in de bir televizyon dizisiyle ekrana dönüşü birçok kişiyi heyecanlandırdı.

Kulüp dizisiyle adını geniş kitlelere yayan Asude Kalebek'e yeni dizide başrol fırsatı çıktı! 7

Kulüp dizisinde çok başarılı bir şekilde Raşel karakteriyle kendisini gösteren Asude Kalebek, televizyon ekranında ilk kez bir dizi projesi ile yer alacak.

Sakla Beni isimli dizide , Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Açelya Devrim Yılhan ve Tamer Levent gibi tanınmış ve çok iyi roller canlandırmış isimler de bulunuyor.

İlk fragmanın yayınlanmasının ardından dizi izleyicileri pek bir şey anlamasalar bile dikkat çeken bir proje olacağı yönünde değerlendirmeler yaptı.

Fragmanı ile kadın karakterlerin güçlü bir şekilde hikayede olacağı ve göz kamaştıran bir güzellik sunacağı anlaşılıyor ama dizinin hikayesine yönelik olarak çok da fazla bir bilgi bulunmuyor.