Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizsinde Sıla Türkoğlu daha da çok ön plana çıkıyor, rolün hakkını veriyor!

Kızılcık Şerbeti dizsinde Sıla Türkoğlu daha da çok ön plana çıkıyor, rolün hakkını veriyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan hem reytinglerde çok iyi sonuçlar elde eden hem de sosyal medyada büyük başarı kazanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yepyeni bir süreç başlıyor.

Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakteri artık hikayenin en önemli karakteri olarak ortaya çıkacak gibi gözüküyor. Kızı için hiç istemediği kararlar alan ama annelik duygularını ortaya koyarak izleyiciyi kendisine çeken Doğa’nın macerası yeni başlıyor.

Sıla Türkoğlu için de zorlu duygularla dolu bir ikinci sezon olacağı daha şimdiden anlaşılıyor. Oyuncunun performansının da gayet iyi olduğunu ve hayranlarının hem rolünden hem de hikayenin gidişatından çok memnun olduğunu söyleyebiliriz.

Peki Kızılcık Şerbeti dizisinin 34. yeni bölümünde Doğa’yı neler bekliyor?

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Doğa’nın geri dönüşüne isyan eden Kıvılcım’a Ömer destek oluyor.

Ömer’in hastalığının nüksetmeye başladığı tanıtımla ekrana gelirken; Doğa, Ünallar’ın evinde kızı için yeni bir mücadeleye başlıyor.

Umut ise Abdullah’ın şirketinde çalışmayı kabul ediyor. Ünallar ve Ertuğrul İslamoğlu’nun bir araya geldiği akşam yemeğine İbrahim ve ailesinin de davetli olması yeni bölüm heyecanının dozunu artırıyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.