Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev’in iki yıldız oyuncusu yeni bir dizide bir araya geliyor!

Alev Alev’in iki yıldız oyuncusu yeni bir dizide bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Alev Alev, geçen sezonun en sevilen dizilerinden biriydi. Ay Yapım tarafından çekilen ve Fransız dizisi Le Bazar de la Charité’den uyarlanan Alev Alev, özellikle kadın oyuncularıyla ön plana çıkıyordu.

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı dizi 28’inci bölümünde final yaptı. Ancak dizi hikayesiyle izleyicilerin hafızalarına kazında.

Alev Alev dizisinin iki yıldız oyuncusu şimdi yepyeni bir dizide yeniden bir araya geliyor. Alev Alev’de Çiçek karakteriyle izlediğimiz Hazar Ergüçlü ile Tomris’i canlandıran usta oyuncu Zuhal Olcay, çok yakında BluTV’de yayınlanacak Saklı dizisinde beraber rol alacak.

Alev Alev'in iki yıldız oyuncusu yeni bir dizide bir araya geliyor! 7

Yayınlandığı dönem büyük olay yaratan The Affairs dizisinin Türkiye uyarlaması olan Saklı, evli bir kadınla adamın arasındaki yasak aşkı farklı bir bakış açısıyla izleyiciye sunmaya hazırlanıyor.

Dizinin kadın başrol oyuncusu, Alev Alev dizisiyle büyük bir çıkış yapan Hazal Ergüçlü. Yetenekli oyuncu başrolü Fırat Çelik ile paylaşacak. Alev Alev dizisindeki karakterlerinde omuz omuza veren Ergüçlü ve Olcay’ın Saklı’da canlandıracağı karakterlerle ilgili henüz bir bilgi yok.

Dizide Ergüçlü ve Çelik’in yanı sıra Defne Kayalar, Ahmet Rıfat Şungar, Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü ve Janset gibi usta isimler yer alıyor. MAY Productions yapımcılığında çekilen Saklı’nın yönetmen ve senaristliğini Deniz Akçay üstleniyor.