Ana sayfa Dizi Fragmanları Ramo 2. fragmanı yayınlandı! Adalet ve vicdan sınavına hazır olun!

Ramo 2. fragmanı yayınlandı! Adalet ve vicdan sınavına hazır olun!

tarafından ker_def

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, BKM’nin Show TV için hazırladığı yeni dizisi Ramo’dan yeni görüntüler ortaya çıktı.

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü. Yıldırım’ın yanı sıra kadrosunda Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncuların birlikte yer aldığı dizinin çekimleri Adana’da devam ediyor. Ramo dizisinde geçtiğimiz hafta ilk fragman yayınlanmıştı. Şimdi ise 2. fragman izleyicilerle paylaşıldı. Videodan 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Fragmanda önemli detaylar var. Ramo’nun çakallık dönemi bitecek,artı özüne dönecek aslan olacak. Ateşle oynayan yanmayı bilecek. İşte bu slogan ile başlayan Ramo dizisinde birliktelik, adalet, vicdan, güven gibi kavramlar öne çıkartılıyor.

Çukur dizisine benzetildiği için çeşitli eleştiriler alan Ramo, ayrıca şiddet öğeleri içerdiği için de eleştiriler almaya devam ediyor.

Show TV ekranında Ocak ayında başlaması beklenen projenin kesin yayın tarihi henüz belli olmadı.