Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisi yeni döneminde Esra Bilgiç’e haksızlık mı yapıldı?

Ramo dizisi yeni döneminde Esra Bilgiç’e haksızlık mı yapıldı?

tarafından ker_def

Ramo dizisi ikinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı dizi pandemi nedeniyle ara vermişti. Dizinin yeni sezonu yakında başlayacak. Adana’daki hikaye İstanbul’a taşındı… Yeni sezon fragmanı çok etkili ve aksiyon dolu bir yapımın geldiğini gösteriyordu.

Ramo dizisinin yeni sezonunun afişi yayınlandı. Ancak afişte dikkat çeken nokta Murat Yıldırım’ın tek başına yer almasıydı. Yani dizide Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç, afişte yer almadı… Bu durum da dizinin hayranları tarafından garipsendi. Ramo dizisinin ikinci sezonunun Murat Yıldırım’ın etkisi altında geçeceği de böylelikle anlaşılmış oldu. İşte dizinin 2. sezon için paylaşılan afişi:

Ramo dizisi yeni döneminde Esra Bilgiç'e haksızlık mı yapıldı? 6

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği RAMO’nun yeni sezonunun afişi yayınlandı. Adalet mücadelesinde en zirveye savaş açan Ramo’nun yeni hikayesi yakında izleyicisiyle buluşacak!

Sibel karakteri ile Esra Bilgiç yeni sezonda baskın bir rolde yer alacak mı, almayacak mı, bu da dizinin hayranları tarafından merak ediliyor….

Ramo dizisi yeni döneminde Esra Bilgiç'e haksızlık mı yapıldı? 7

Hapishane yılları boyunca küllerinden yeniden doğan Ramo’nun Cihangir’den intikam almak için ince ince işlediği bir planı vardır. Dışarıda onu yeni zorluklar beklese de Ramo kararlıdır: “Hesabı kapatmaya geldim!”

Ramo yeni sezonuyla çok yakında Show TV’de!