Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde ayrılıklar yaşanacak, kimler diziyi bırakıyor?

Ramo dizisinde ayrılıklar yaşanacak, kimler diziyi bırakıyor?

tarafından ker_def

BKM imzalı, Show TV’nin sevilen dizisi Ramo’nun 6. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. İsmail’in “Unutma, cesaret edemeyen esaret eder!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda Ramo büyük bir yıkım yaşıyor. Mahallenin silahlı çatışmaya girdiği gerilim dolu anlar heyecanı yükseltirken, anlaşmayı bozduğunu söyleyen Ramo kararıyla şaşırtıyor. Sibel ve Ramo’nun duygusal hesaplaşması ise izleyenleri derinden etkiliyor.

Ramo’nun Salı akşamı ekrana gelecek 6. bölümünde Sibel tarafından bıçaklanan Ramo daha kendine gelemeden, Ceyhan mahalleye saldırır. Mahalle tam bir savaş alanına döner. Saldırı sonucunda Ramo, ailesinden büyük bir kayıp verir. Saldırı sonrasında aileden kimlerin öleceği merak konusu oldu.

Ramo dizisinde ayrılıklar yaşanacak, kimler diziyi bırakıyor? 8

Hangi oyuncular yapıma veda edecek, kimler devam edecek? İşte bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Cenaze töreninde de duygusal anlar yaşanacak. Fragmanda detayları bulabilirsiniz.

Ceyhan ise yaralı halde mahalleden kaçar. Yaşanan kayıp sonucunda Ramo’nun ailesinde tam bir yıkım yaşanır. Ramo ve Boz vakit kaybetmeden Ceyhan’ın peşine düşerler. Ceyhan ise Ramo’nun beklemediği bir hamle yapar. Yavuz ise Ramo’nun babasının intikamı peşinde olduğunu öğrenmiştir. Ramo’yla buluşur ve ona babasıyla ilgili karanlıkta kalmış gerçekleri anlatır. Ramo, ailesini korumak için yeni bir karar almıştır. Artık Adana’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Ramo dizisinde ayrılıklar yaşanacak, kimler diziyi bırakıyor? 9

BKM imzalı, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!