Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde ‘bir gün halk tokat vurursa’ endişesi!

Ramo dizisinde ‘bir gün halk tokat vurursa’ endişesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının reyting savaşları ünlü oyuncuları da çok strese sokuyor… 7 farklı dizinin yarıştığı Cuma akşamları Show TV ekranında Ramo da ikinci sezonu ile yerini almakta. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 30 bölümü yayınlandı.

Ramo’da Hasan karakterine hayat veren İlker Aksum, reyting stresi yaşadıklarını kameralara yaptığı açıklama ile ifade etti. Seyircinin ne yapacağının belli olmadığını belirten oyuncu, şu anda ise dizinin durumunun iyi olduğunu vurguladı.

Cuma akşamları Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar iyi reytingler alıyor. Ramo da bu iki yapım ile birlikte Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımları arasına katılmayı başardı. Aslında bu çok önemli bir yükseliş, zira dizinin ilk sezonu düşük reytingler almaktaydı.

İlker Aksum da her hafta karne aldıklarını ve seyircinin ne yapacağının belli olmadığını belirterek şunları söyledi: “Ramo’yu tutturduk, Allah’a şükür, seyircimiz bizi bırakmadı. Reyting savaşları, cuma akşamı. Fena gitmiyor. Kaygı her zaman var, çok büyük bir savaşın içindeyiz. Her gün için öyle. Kaygımız var, yeni yeni işler giriyor, yeni yeni işler çıkıyor. Ama biz iyiyiz yani 30. bölümümüzü çekiyoruz. İyi gidiyoruz ama benim canım halkımın ne yapacağı belli olmaz, tokadı bir koyar…Her Cuma her cumartesi karne alıyoruz yani. Ama kim karşımıza çıktıysa devirdik, o yüzden Allah yolumuzu açık etsin. ”

Ramo dizisinde 'bir gün halk tokat vurursa' endişesi! 7

Ramo dizisinin karşısına çıkan dizilerden daha iyi sonuçlar alarak yerlerini koruduklarını “kim karşımıza çıktıysa devirdik” şeklinde ifade eden İlker Aksum’un bu sözleri dikkatleri çekti.

Çocuk sahibi olmak istediğini ama henüz evlenmek istemediğini belirten İlker Aksum, 50 yaşında evliliğin olabileceğini belirtirken, bu sözleri esprili bir şekilde ifade etti. Oyuncu, sevgilisi Şeyma Şener’in İzmir’e ailesinin yanına gitmesinden sonra ise evde hiçbir şey yapamaz hale geldiğini de sözlerine ekledi.