Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılmakla kalmadı, televizyon dizilerini de bıraktı!

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılmakla kalmadı, televizyon dizilerini de bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde son haftalarda yaşanan değişim dalgası izleyicilerin başını döndürüyor. Hikayeye yeni katılan oyuncular, karakterlerin bir anda bulundukları konumlardan farklı bir noktaya doğru geçiş yapması, hikayenin ansızın 180 derece dönmesi gibi sürpriz konular üst üste geliyor.

İlayda Çevik ve Ayşegül İşsever ile birlikte kadronun güçlenmesinin ardından Eda’ya karşı Balca güçlenirken, bir anda Prens Seymen olarak Mert Öcal ortaya çıkmış ve Serkan’a rakip olmuştu. Fakat bu gelişmeler pek de istenilen reytingi getirmeyince bu sefer karşıt karakterler üzerinden değil de hikayenin 180 derece dönmesi ile izleyicilerin merakı yüksek tutulmaya çalışılıyor.

İşte bu noktada da bir süredir dizide yer almayan Selin karakteri yeniden hikayeye güçlü bir şekilde dönüş yaptı. Bige Önal’ın bir daha gelmeyeceğini düşünen izleyiciler de çok yanıldılar. Selin karakteri, dizi izleyicilerinin gıcıp kaptığı bir karakterdi ve gidişine de herkes sevinmişti. Ancak şimdi Eda’nın tüm planlarını alt üst etmekle kalmadı, Serkan’ı da onun elinden aldı…

İşte tam da hikayenin bu dönüş noktasında belki heyecanı artırabilecek bir karakter olan Prens Seymen ortalarda yok. Senaristler, Selin gibi Prens Seymen’i yeniden hikayeye dahil eder mi bilinmez, ancak Mert Öcal hayranları yeniden hikayeye dönmesini istiyor. Oyuncu ise artık televizyona kapısını kapattı.

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılmakla kalmadı, televizyon dizilerini de bıraktı! 7

Mert Öcal, kameralara yaptığı açıklamada Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılmak bir yana, televizyon dizileri için oyunculuğu da bıraktığını söyledi. “Bir dizi vardı, konuk oyuncuyduk, oradan ayrıldık” diyen Mert Öcal, güzel projelerle yeniden hayranlarının karşısına çıkacağını söyledi.

Öcal, televizyon oyunculuğunu da artık düşünmediğini net bir şekilde anlattı. Projeleri arasında televizyon dizisi olmadığını, dijital içerikler olduğunu söyleyen oyuncu, “Çok yorucu, vakit kalmıyor, hayatını planlayamıyorsun, set şartları çok ağır. O yüzden ben de yetişemiyorum, bir süre ara verdim televizyon oyunculuğuna” şeklinde konuştu.

Televizyon dizisinde rol alan oyuncuların gecelerinin gündüzlerinin belli olmadığını ve işlerinin de çok zor olduğunu anlatan Mert Öcal, televizyona iş yapanlara kolaylıklar diledi.

Mert Öcal, yakında çok şaşırtacak, ters köşe bir iş yapacağını da sözlerine ekledi.