Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde daha önce bilmediğiniz sırlar ortaya çıkıyor!

Ramo dizisinde daha önce bilmediğiniz sırlar ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinin 7.yeni bölümü 25 Şubat Salı akşamı yayınlanacak. Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Yiğit Özşener, İlker Aksum ve İdil Fırat gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin her bölümü bir öncekinden daha aksiyon dolu ve heyecanlı geçiyor.

Ancak bu kadar büyük emeğe rağmen Ramo dizisinin reytingleri çok daha iyi olması gerekirken, hak ettiğinden daha az geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kemik izleyicisinden pay koparmakta zorlanan Ramo, yine de güçlü bir duruş sergilemekte.

Dizinin Adana’da halkın büyük ilgisi ile karşılaştığını da yapılan paylaşımlarda görebilirsiniz. Ramo 7. bölümde yeni gelişmeler, yeni bilgiler ve daha önce dikkat etmediğiniz detaylar öne çıkacak.Fragmanda bunun ilk yansımasını bulabilirsiniz.

Örneğin Yavuz beyin bir kızı olduğunu öğreneceksiniz. Ancak kızının bir hastalığı var ama nedir, detayı 7.bölümde. Mesela yatak odasında basılan Neco’ya silah doğrultan kadın kim? Neco, neden Fatoş’un dizinin dibinde ağladı?

BKM imzalı, Show TV’nin sevilen dizisi Ramo’nun 7. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ramo’nun Sibel’i öptüğü ve “Bu sana son dokunuşum Sibel. Bizim için bir gelecek yok!” sözleriyle veda ettiği tanıtımda iki aşığın duygusal sahneleri ekrana gelirken Neco’nun Fatoş’un dizinde ağladığı anlar dikkat çekiyor. Fatoş’un kimi vurduğu merak konusu olurken Ramo’nun, “Hepsini öldürüp, Adana’yı ele geçireceğiz!” sözleriyle savaşı başlattığı görülüyor. Çekilen silahların gerilim dolu anlara sahne olduğu tanıtım yeni bölüme duyulan heyecanı arttırıyor.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.