Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde izleyicinin isyan edeceği yeni gelişme!

Ramo dizisinde izleyicinin isyan edeceği yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinde ilk 7 bölüm geride kaldı. 8. yeni bölüm de 3 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Aksiyonu bol ve şaşırtmacası da çok olan dizi büyük bir hayran kitlesi tarafından, heyecan ve merakla bekleniyor.

Dizide başrolde buluşan Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in uyumu o kadar beğenildi ki, izleyiciler 2020 yılının dizi çifti olmaya aday görüyor. Ramo dizisinde izleyenleri üzün gelişme ise Sibel ile Ramo karakterlerinin senaryo gereği artık birbirlerinden uzaklaşmaları.

Sadece mekan olarak değil, elleri ve gönülleri kavuşmak istese de ardaki birçok olay ve sorun nedeniyle de bu çok zorlaştı. Ramo ve Sibel’in yolculukları anlaşılan ayrı ayrı devam edecek. 8. bölümde bunun izlerini görebilirsiniz.

Ancak izleyiciler Sibel ve Ramo’nun tutkulu aşkına çok inanmıştı. Onlar her ne kadar yüreklerinde bu tutkuyu taşısa da artık senaryonun da sonucu olarak ayrı düştüler. Şimdi Ramo izleyicileri kara kara düşünüyor.

Ramo dizisinde izleyicinin isyan edeceği yeni gelişme! 7

Bu senaryo nasıl toparlanacak da nasıl Ramo ile Sibel’in büyük aşkını izleyiciler ekran başında keyifle seyredebilecek. Ramo’nun 8. bölümünde Sibel ve Ramo ayrılıyor belki, ama Boz ile Fatoş kavuşuyor. İşte bu kavuşma belki de arzu edilen aşk olmasa da büyük bir aşkın da ekranda izleyicilere sunulacağını anlatıyor.

Fatoş karakterini Cemre Baysel’in ve Boz’u da Görkem Sevindik’in canlandırdığını hatırlatalım. İşte 8.bölümden 2. fragman:

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.