Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisindeki sözler sosyal medyanın diline düştü!

Ramo dizisindeki sözler sosyal medyanın diline düştü!

tarafından ker_def

Show TV’de yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen, efendisine başkaldıran Ramo’nun sıra dışı öyküsünün ekrana geldiği Ramo dizisindeki karakterlerin hayata dair söyledikleri sözler dikkat çekiyor.

Heyecan dolu sahneleriyle göz dolduran dizinin usta oyuncularının bölüm boyunca söylediği sözler şimdiden akıllara kazınırken, sosyal medyada da büyük beğeni topluyor. İşte sosyal medyanın da dilinden düşürmediği o sözlerin bazıları.

Ramo dizisindeki sözler sosyal medyanın diline düştü! 10

-Ateşle Oynayan Yanmayı Bilecek…

-Yanında sevdiğin, güvendiğin bir kadın varsa hiç korkma, karanlıkta bile bulursun yolunu

Ramo dizisindeki sözler sosyal medyanın diline düştü! 11

Bizi birbirimize bağlayan şey kan değil; sevgidir, güvendir, inançtır.Adalettir adalet, vicdandır haksızlığa karşı boyun eğmemektir.

Ramo dizisindeki sözler sosyal medyanın diline düştü! 12

İnsan birini gerçekten seviyorsa ona pamuk ipliğiyle bağlanmalı bence ve kalan ömrünü o incecik bağın kopmaması için adamalı.

Ramo dizisindeki sözler sosyal medyanın diline düştü! 13

BKM imzalı, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.