Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinden ayrılıklar bitmiyor, işte diziden ayrılan ünlüler!

Ramo dizisinden ayrılıklar bitmiyor, işte diziden ayrılan ünlüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşmakta olan Ramo dizisi, başarılı aksiyon sahneleri ile iyi reytingler almaya devam ediyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde yer aldığı dizide heyecan hiç bitmiyor.

Aksiyon sahnelerinin çekimleri de o kadar kolay olmuyor. Oyuncular büyük bir zaman ve emek harcıyor. Ancak bunun karşılığının izleyicinin gösterdiği yoğun ilgi ile geri dönmesinden de herkes memnun.

Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğuna oturmasının ardından Ramo dizisinin ikinci sezonu bambaşka bir şeklide izleyici karşısına çıkmıştı. Değişimler de reyting getirmiş ve dizi kemik bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Dizinin 2. sezonunda ayrılan isimlere de yenileri eklenmeye devam ediyor.

Fidan karakterine hayat veren İdil Fırat’ın ayrılığı birçok izleyiciyi üzmüştü. Ardından Yavuz karakterine hayat veren Yiğit Özşener de hikayedeki rolü bitince diziye veda etti.

Ramo dizisinden ayrılıklar bitmiyor, işte diziden ayrılan ünlüler! 5

Ramo’da ayrılıklara bir yenisi de geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Olgun Şimşek’in vedası ile eklendi… Cihangir karakteri son ayrılık değildi.

Ramo dizisinden ayrılıklar bitmiyor, işte diziden ayrılan ünlüler! 6

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni bir ayrılık daha yaşandı. Pelin Körmükçü de diziye veda eden isimler arasına yazıldı.

Pelin Körmükçü diziye ikinci sezonda katıldı ve Ahsen karakterine hayat verdi.

Ramo dizisinden ayrılıklar bitmiyor, işte diziden ayrılan ünlüler! 7