Ana sayfa Dizi Haberleri Olgun Şimşek ile Emre Kıvılcım yeni dizi Kara Ağaç Destanı isimli projede bir araya geldi!

Olgun Şimşek ile Emre Kıvılcım yeni dizi Kara Ağaç Destanı isimli projede bir araya geldi!

tarafından ker_def

Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk’ün yer aldığı TRT 1’in yeni iddialı dizisi “Kara Ağaç Destanı’nın ilk tanıtımı yayınlandı.

TRT 1’in geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan yapımcılığını Hasan Kurul’un üstlendiği yeni dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan ilk tanımıyla büyük ilgi gören ‘Kara Ağaç Destanı’ ekranlarda destan yazmaya geliyor. Her bölümü sinema filmi tadında hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ufuk Hakan Eren oturuyor.

‘Kara Ağaç Destanı’nda; 1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği yan yana anlatılırken heyecan, hüzün ve sevda kalplere dokunacak.

Dizinin başrollerinde yer alan Olgun Şimşek ile Emre Kıvılcım ikilisi izleyicileri fazlasıyla şaşırtacaktır. Usta oyuncu Olgun Şimşek uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı.

Emre Kıvılcım ise son yıllarda bir hayli ilgi gören, geniş hayran kitlesi bulunan genç bir isim. Emre Kıvılcım’ın yeni bir dizi projesi ile tekrar setlere dönmesi hayranlarını çok memnun eden bir gelişme oldu

Olgun Şimşek ile Emre Kıvılcım yeni dizi Kara Ağaç Destanı isimli projede bir araya geldi! 7

Dizinin kadın oyuncuları; Meltem Akçöl, Özlem Conker ile Merih Öztürk de yine izleyicileri etkileyecek performanslar ortaya koyacaktır.

Terk Edilmiş Köye Plato Kuruldu

Dizinin çekimleri, aylarca süren titiz çalışmalar sonucu, dönem atmosferine göre hazırlanan Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinin terkedilmiş Soğanlı köyünde, bir kısmı da Nevşehir Ürgüp’te devam ediyor.

Ocak ayının ilk haftası çekimlerine başlanan, ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Kara Ağaç Destanı’nın başrollerinde; Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker , Hakan Boyav, Merih Öztürk bulunuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün, Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz ,Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz, Alessa Dilara Demircan.