Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin fenomen dizisinden 2 oyuncu gitti, bir oyuncu geri döndü!

atv’nin fenomen dizisinden 2 oyuncu gitti, bir oyuncu geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ocak ayının ilk iki haftasında izleyicileri ile buluşamayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin senaryosunda yapılan revizyon nedeniyle bir süre çekimlere ara verilmişti. Ancak bu revizyon sırasında beklenmedik gelişmeler de yaşandı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kimler ayrılacak? Hangi ünlü isim yeniden diziye dönecek? İşte bu soruların yanıtları tek tek ortaya çıktı… TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş, diziyle ilgili son bilgileri kaleme aldı. Makedonya’da yılbaşını geçiren ve bayılarak hastaneye kaldırılan Sabina Toziya’nın beyninde tümör olduğu ortaya çıktı.

atv'nin fenomen dizisinden 2 oyuncu gitti, bir oyuncu geri döndü! 8

EDHO ekibi de 3-4 günlük bir çaba ile cenaze sahnesi hazırladı ve 19 Ocak Salı akşamı yayınlanacak yeni bölüm için, Toziya’nın canlandırdığı Hayriye karakterinin ayrılığı fragmana da yansıtıldı. Ancak dizideki ayrılıklar bu ani gelişme ile bitmiyor…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir isim daha gidecek. Bu kişinin de avukat Ebru karakterine hayat veren Dilşad Şimşek olduğu ortaya çıktı. Uzun süredir dizide yer alan oyuncu, setten arkadaşları ile veda pozlarını instagram hesabından paylaşmaya başladı.

atv'nin fenomen dizisinden 2 oyuncu gitti, bir oyuncu geri döndü! 9

Ayrıca dizinin hayranlarını mutlu eden bir gelişme daha yaşandı. 179.bölüm fragmanına yansıdığı üzere Ali Sürmeli geri dönüyor.

6. sezonun başlarında beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi altına alınan oyuncu, sonrasında da dinlenme süreci geçirdi.

atv'nin fenomen dizisinden 2 oyuncu gitti, bir oyuncu geri döndü! 10

2021 yılının ilk bölümü olan 179.bölüm itibari ile de Sürmeli’yi yeniden Kimsesiz Doğan karakterinde izleyebileceksiniz.