Ana sayfa Sosyal Medya Kara Ağaç Destanı dizisinde toprak ağası Celal karakteriyle Olgun Şimşek resitali izleyeceksiniz!

Kara Ağaç Destanı dizisinde toprak ağası Celal karakteriyle Olgun Şimşek resitali izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’ ilk bölümüyle 23 Şubat Cuma akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor. 1950’den başlayıp 1970’li yıllarda devam eden ‘Kara Ağaç Destanı’ Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeğini yan yana anlatıyor.

Usta oyuncu Olgun Şimşek uzun bir aradan sonra ‘Kara Ağaç Destanı’ ile ekrana dönüyor. Şimşek, tüm derdi toprakları ve kurduğu ağalık düzeni olan sert mizaçlı Celal Ağa karakterine hayat verecek. Olgun Şimşek, çok konuşulacak Harranlı Celal Ağa performansıyla eminiz ki birçok hayranı tarafından beğeniyle takip edilecek.

1971 yılında dünyaya gelen Olgun Şimşek, kariyerinde ustalık dönemini yaşıyor. 1990’lı yıllardan bu yana yer aldığı projeler ile geniş bir hayran kitlesine hitap eden ünlü oyuncu, birçok sinema ve dizi projesinde bambaşka rollerde yer aldı.

En son Çağatay Ulusoy ile birlikte Terzi isimli dijital dizide rol alan oyuncu, ayrıca televizyon ekranında ise 2020-2021 sezonunda Ramo isimli dizideki Cihangir karakteri ile yer almıştı. Aradan geçen 3 yılın ardından Olgun Şimşek yeniden hayranlarının karşısına etkileyici bir rolle çıkacak.

Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk’ün yer aldığı dizinin yapımcılığını Hasan Karul üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor.

‘Kara Ağaç Destanı’, ilk bölümüyle 23 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de.