Ana sayfa Dizi Haberleri Olgun Şimşek yeniden ekranlara çok güçlü bir dizi ile geri dönüyor!

Olgun Şimşek yeniden ekranlara çok güçlü bir dizi ile geri dönüyor!

tarafından ker_def

Ramo isimli televizyon dizisinden bu yana 2 yıldır televizyon dizilerinde yer almayan Olgun Şimşek, en son Netflix’te izleyicilerle buluşan Terzi isimli projede yer almıştı.

Olgun Şimşek hayranları yeni ve etkileyici bir dizi bekliyordu. İşte o dizinin müjdesi TRT1’den geldi… 23 Şubat Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Kara Ağaç Destanı isimli yeni dizi projesinin başrolünde Olgun Şimşek yer alıyor.

Usta oyuncunun hikayenin en güçlü ve zalim karakterlerinden birisini canlandıracağı Kara Ağaç Destanı isimli dizinin hikayesi, izleyicileri fazlasıyla sarsacak.

“Kara Ağaç Destanı” isimli yeni dizi projesi; 1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği yan yana anlatılırken heyecan, hüzün ve sevda kalplere dokunacak.

TRT 1’in bir süredir hazırlıkları devam eden yeni dizisi “Kara Ağaç Destanı” 23 Şubat Cuma Akşamı saat 20.00’ de izleyiciyle buluşuyor. Yayınlanan yeni fragmanıyla büyük ilgi gören ve heyecan yaratan “Kara Ağaç Destanı” dizisi ekranlarda destan yazmaya geliyor.

Her bölümü sinema filmi tadında olan dizinin başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk yer alıyor. Heyecanla beklenen dizinin yapımcılığını Hasan Kurul üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor.

Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Kara Ağaç Destanı’nın başrollerinde; Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker , Hakan Boyav, Merih Öztürk yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu oldukça geniş ve diğer isimlerin yer aldığı liste şöyle:

“Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün, Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz ,Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz, Alessa Dilara Demircan.”

“Kara Ağaç Destanı” 23 Şubat Cuma Akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…